Općenito > Generalno o skuterima
savjeti i uputstva za NOOB-a
aspirin:
a jebat ga... kontam 50kn sam platio jednu zivotnu lekciju... kad tako gledas i nije puno skupo... :laughing7:
ma naplatio je i skidanje i vracanje tockova na njega fino
ali za to mi nije toliko zao...
eh da... i da vam kazem da me jos na vozacki ispit nisu zvali
rekli bi da lazem.... :angry7: :angry7: :angry7: neznam vise sta da mislim s tim... :angry9: :angry9:
Punisher:
--- Citat: aspirin - 23 Svibanj, 2007, 13:13:02 ---a jebat ga... kontam 50kn sam platio jednu zivotnu lekciju... kad tako gledas i nije puno skupo... :laughing7:
ma naplatio je i skidanje i vracanje tockova na njega fino
ali za to mi nije toliko zao...
eh da... i da vam kazem da me jos na vozacki ispit nisu zvali
rekli bi da lazem.... :angry7: :angry7: :angry7: neznam vise sta da mislim s tim... :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
Platio si jednom i ako si zapamtio više nećeš trebati...
A što se tiče polaganja - ja bi počeo polako zvati i gnjavit ih kad će fu*kin polaganje :icon_tongue: :icon_thumright:
aspirin:
da, zvat ali koga zvat???? auto skola nema veze s tim
oni samo prijave haku pa cekaju da dobijem termin...
ALI... U SRIJEDU MI JE ISPIT!!!! javili jucer... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
samo da ne ljosnem koje li sam srece..
inace, nakon guma novih i ulja (i mozda razrade motora ???)
ponovo sam testirao top speed i sada je na cool 120km/h :frajer: :frajer: :headbang:
JEDVA CEKAM SRIJEDU!!!!
StreetRunner:
--- Citat: aspirin - 26 Svibanj, 2007, 11:56:41 ---da, zvat ali koga zvat???? auto skola nema veze s tim
ALI... U SRIJEDU MI JE ISPIT!!!! javili jucer... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ponovo sam testirao top speed i sada je na cool 120km/h :frajer: :frajer: :headbang:
JEDVA CEKAM SRIJEDU!!!!
--- Kraj citata ---
aj položi to da nebi čeka još misec dana :laughing7: :laughing7:
Punisher:
--- Citat: aspirin - 26 Svibanj, 2007, 11:56:41 ---da, zvat ali koga zvat???? auto skola nema veze s tim
JEDVA CEKAM SRIJEDU!!!!
--- Kraj citata ---
Aj sretno pa javi kako je ispalo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju