Tehnički kutak > Tuning skutera
Nrg Power Malossi 70+serijski auspuh?
ryder on the storm:
--- Citat: manky - 03 Veljača, 2009, 15:46:59 ---Zar nisu gotovo iste mašine na starom runneru od 2000g. i na novon nrg power?
Na starom runneru trophy70,dellorto 17.5i serijski sc08 su se fino slagali,naravno nije max.iskorištena snaga,ali je osjetno živahniji i napravio sam 22000km i nakon toga prodao.
--- Kraj citata ---
da se nač polovni zx za 300-400 kuna, stavi makar to ,nečeš požalit
pitaNS:
prdi zx, kao i svi drugi....Po meni ako skuter nema snage, tj nema kit, svaki aupuh na njemu prdi...Tek sa dobitkom snage mi se i zvuk menja i dobija neki lepši ton....
moj utisak je takav...
samo ti pikni nekog polovnog zx-a (ili neki drugi, ne mora zx) i uzmi nov base gus kit...najbolja kombinacija za tvoj budžet...
dhorvat:
--- Citat: pitaNS - 03 Veljača, 2009, 17:55:18 ---prdi zx, kao i svi drugi....Po meni ako skuter nema snage, tj nema kit, svaki aupuh na njemu prdi...Tek sa dobitkom snage mi se i zvuk menja i dobija neki lepši ton....
moj utisak je takav...
samo ti pikni nekog polovnog zx-a (ili neki drugi, ne mora zx) i uzmi nov base gus kit...najbolja kombinacija za tvoj budžet...
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
Ja da uzimam kit nikad nebi uzeo rabljeni. Jer brušenje cilindra, novi klip i karike i dihtunzi koštaju malo manje nego novo. A novo je ipak novo :toothy11:
Recimo ja da uzimam novi kit sad, prodam staroga za 200 kn koji bez problema može preći još barem 5 tisuća a može se i brusit još, a sebi kupim novo i košta me isto ko i brušenje sa novim djelovima a razliku popunjuje ovih 200 kuna od starog kita :icon_biggrin:
Crazy Kuree:
--- Citat: ryder on the storm - 03 Veljača, 2009, 17:44:52 ---
--- Citat: manky - 03 Veljača, 2009, 15:46:59 ---Zar nisu gotovo iste mašine na starom runneru od 2000g. i na novon nrg power?
Na starom runneru trophy70,dellorto 17.5i serijski sc08 su se fino slagali,naravno nije max.iskorištena snaga,ali je osjetno živahniji i napravio sam 22000km i nakon toga prodao.
--- Kraj citata ---
da se nač polovni zx za 300-400 kuna, stavi makar to ,nečeš požalit
--- Kraj citata ---
za 300- 400kn moreš nać izhrđali ZX bez nosača ili prigušivača, od 500 kn pa nadalje su cijene ispravnog
Bidalot_C30:
najbolje je stavi auspuh, kupis neki novi za 1500kn i kasnije kad se skupi para kupis kit i ostale gluposti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju