Tehnički kutak > Tuning skutera

Nrg Power Malossi 70+serijski auspuh?

<< < (6/8) > >>

manky:
Ok,na kraju sam odlučio da ću na nrg power staviti serijski auspuh sc08 od starijih runnera i top performance 70.Mislim da za taj novac koji ću uložiti dobivan najviše?
S tom kombinacijom na starom runnera sam bio zadovoljan,pa će valjda i na novon nrg biti dobro.

dhorvat:

--- Citat: manky - 03 Veljača, 2009, 15:08:15 ---Ok,na kraju sam odlučio da ću na nrg power staviti serijski auspuh sc08 od starijih runnera i top performance 70.Mislim da za taj novac koji ću uložiti dobivan najviše?
S tom kombinacijom na starom runnera sam bio zadovoljan,pa će valjda i na novon nrg biti dobro.

--- Kraj citata ---

Nemoj da ćeš se razočarat, jer ta kombinacija na novom NRG-u kod efz-a nije baš bila neka pretjerana sreća!  :jerk:

Motor je išao slabije nego serijski, makar doduše, raštelan  :icon_thumright:

gokiSP:
pa stavio onda trophy i barem zx

efz:
Kako dhorvat kaze, meni ta kombinacija nije bas bila idealna, posudio sam bio takav spuh i vozio kroz razradu.
Gle svi smo ti predlozili 1. spuh, jer ces s njime dobiti vec osjetnu razliku, a kada skupis pare ubodes kit, mislim tak sam radio i ja a vjerujem i vecina na forumau.
Al naravno ti nemoras tako, vec naravi kak ti mislis da je najbolje :icon_thumright:

dino gp1:

--- Citat: gokiSP - 03 Veljača, 2009, 15:15:52 ---pa stavio onda trophy i barem zx

--- Kraj citata ---

Da... trophy je mislim oko 1150 kn i za još 400-500 kn se može naći polovni zx ili rr u ok stanju :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju