Tehnički kutak > Tuning skutera
Nrg Power Malossi 70+serijski auspuh?
dhorvat:
--- Citat: ivanm - 03 Veljača, 2009, 08:06:41 ---radilica hoće al brijem da u novijim piaggima leže ntn kina ležaji prokleti talijani nemogu stavit kvalitetnije ništa jao..
--- Kraj citata ---
Nije kina nek tajvan čini mi se! :icon_thumright: Al svejedno... isto sr#nje :icon_biggrin:
Ja znam da sam izvadio iz svoje tvorničke radilice Koyo Japan 6204C3 ležaj. Pitam se kakvi su danas ležajevi u novim aeroxima :dontknow:
vuk:
--- Citat: ivanm - 03 Veljača, 2009, 08:06:41 ---radilica hoće al brijem da u novijim piaggima leže ntn kina ležaji prokleti talijani nemogu stavit kvalitetnije ništa jao..
--- Kraj citata ---
kod mene su bili KBC ležaji, naravno made in korea. Sve je to isto sranje kina,korea, tajvan...sad sam stavio SKF :headbang:.
Rossi:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Veljača, 2009, 20:45:59 ---Yasuni R je jedan od najtisih spuhova, a dovoljno je "jak" i za slabije midrace kiteve
--- Kraj citata ---
Mozel se on kako sredit da se vise cuje ?? da ne bude tako tih...nemojte samo sad odgovora povadi svu vunu napolje i to je to...mozda jedan dio ili ?? ne volim bas kad mi je auspuh tih....a svidio mi se yasuni r i radi kvalitete i izgleda pa sam ga uzeo...
vladans:
--- Citat: vuk - 03 Veljača, 2009, 09:19:44 ---
--- Kraj citata ---
kod mene su bili KBC ležaji, naravno made in korea. Sve je to isto sranje kina,korea, tajvan...sad sam stavio SKF :headbang:.
--- Kraj citata ---
Pre par godina sam bio u FKL( fabrika kuglicnih lezaja) u Temerinu...
Tamo ti se proizvodi SKF i cak utiskuju made in EU.
Tako da su svi oni mutni...
dhorvat:
--- Citat: vladans - 03 Veljača, 2009, 12:53:56 ---
--- Citat: vuk - 03 Veljača, 2009, 09:19:44 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Pre par godina sam bio u FKL( fabrika kuglicnih lezaja) u Temerinu...
Tamo ti se proizvodi SKF i cak utiskuju made in EU.
Tako da su svi oni mutni...
--- Kraj citata ---
hm... od sad kupujem samo Koyo japan. Ako ih počnu proizvodit kod nas negdi onda ću počet naručivat iz japana :laughing9: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju