Tehnički kutak > Tuning skutera

Nrg Power Malossi 70+serijski auspuh?

<< < (5/8) > >>

dhorvat:

--- Citat: ivanm - 03 Veljača, 2009, 08:06:41 ---radilica hoće al brijem da u novijim piaggima leže ntn kina ležaji prokleti talijani nemogu stavit kvalitetnije ništa jao..

--- Kraj citata ---

Nije kina nek tajvan čini mi se!  :icon_thumright: Al svejedno... isto sr#nje  :icon_biggrin:

Ja znam da sam izvadio iz svoje tvorničke radilice Koyo Japan 6204C3 ležaj. Pitam se kakvi su danas ležajevi u novim aeroxima  :dontknow:

vuk:

--- Citat: ivanm - 03 Veljača, 2009, 08:06:41 ---radilica hoće al brijem da u novijim piaggima leže ntn kina ležaji prokleti talijani nemogu stavit kvalitetnije ništa jao..

--- Kraj citata ---

kod mene su bili KBC ležaji, naravno made in korea. Sve je to isto sranje kina,korea, tajvan...sad sam stavio SKF :headbang:.

Rossi:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Veljača, 2009, 20:45:59 ---Yasuni R je jedan od najtisih spuhova, a dovoljno je "jak" i za slabije midrace kiteve

--- Kraj citata ---
Mozel se on kako sredit da se vise cuje ?? da ne bude tako tih...nemojte samo sad odgovora povadi svu vunu napolje i to je to...mozda jedan dio ili ?? ne volim bas kad mi je auspuh tih....a svidio mi se yasuni r i radi kvalitete i izgleda pa sam ga uzeo...

vladans:

--- Citat: vuk - 03 Veljača, 2009, 09:19:44 ---

--- Kraj citata ---

kod mene su bili KBC ležaji, naravno made in korea. Sve je to isto sranje kina,korea, tajvan...sad sam stavio SKF :headbang:.

--- Kraj citata ---

Pre par godina sam bio u FKL( fabrika kuglicnih lezaja) u Temerinu...
Tamo ti se proizvodi SKF i cak utiskuju made in EU.
Tako da su svi oni mutni...

dhorvat:

--- Citat: vladans - 03 Veljača, 2009, 12:53:56 ---
--- Citat: vuk - 03 Veljača, 2009, 09:19:44 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Pre par godina sam bio u FKL( fabrika kuglicnih lezaja) u Temerinu...
Tamo ti se proizvodi SKF i cak utiskuju made in EU.
Tako da su svi oni mutni...

--- Kraj citata ---

hm... od sad kupujem samo Koyo japan. Ako ih počnu proizvodit kod nas negdi onda ću počet naručivat iz japana  :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju