Tehnički kutak > Tuning skutera
Nrg Power Malossi 70+serijski auspuh?
Crazy Kuree:
Imo prijatelj MHR replica kit a serisko sve ostalo(aerox), nakon pola sata vožnje auspuh se užari i plamen bude iz njega nekih 10cm lijepo je za vidit :toothy12: :toothy9:
Po?etnik:
na tvom mjestu bih uzeo auspuh, i diznu sad neznam tocno koliko recimo 64, i eventualno igla na zub nize ... po potrebi i rolice
manky:
Ok,je li netko prerađivao tj,malo otvorio serijski auspuh.Ili koji je rezonantni najtiši?
Prodaje možda netko polovni rezonantni ili original od starijeg runnera/nrg koji nemaju katalizator.
3alfa3:
Yasuni R je jedan od najtisih spuhova, a dovoljno je "jak" i za slabije midrace kiteve
efz:
--- Citat: manky - 02 Veljača, 2009, 20:37:54 ---Ok,je li netko prerađivao tj,malo otvorio serijski auspuh.Ili koji je rezonantni najtiši?
Prodaje možda netko polovni rezonantni ili original od starijeg runnera/nrg koji nemaju katalizator.
--- Kraj citata ---
Ja sam preradivao, tj. otvarao i vadio katalizator, dobio sam 500-tinjak okretaja vise, malo drukciji zvuk i nije se tolko grijalo, sve u svemu nisam nesto previse profitirao, sto pokazuje cinjenica da sam u vrlo kratkom roku uzeo Yasuni R.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju