Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem s blokadom na skuteru. Ide 100m pa se počne gušiti.

(1/6) > >>

Bose1990:
ovako, sve lipo radi, oden staviti blokadu za tehnicki, sve dobro, prođem 100 metara pocne se gusiti i ugasi se, zoven ovog jednog kaže da nije karburator, ja mu smanjin benzin mislici da ga previse prima i ugusi se, opet isto, krene 100 metar ugasi se, prominin svićicu, 100 metara ugasi se, bili mi iko moga pomoci hitno mi je, bija bi mu zahvalan.. ???

mod: Malo sam izmjenio naslov, kakve vam koristi od naslova tipa: Hitno, Pomoć, Pomagajte.... NIKAKVA a i kosi se s pravilima. Da li je teško bilo složiti nekakav smislen naslov koji će privuči osobe koje nešto znaju da otvore temu i pogledaju u čemu je problem?

3alfa3:
elektricna blokada okretaja?

Preljeva ti karb jer smjesa ne izgori jer nema dovoljan broj iskre. Ali to znaci i da jako trokira prije nego se ugasi

Bose1990:
trokira i to lipo, ako tu i tamo upali radi u leru dam gas odma se guši, smanjija san mu benzin i opet isto, može li biti do baterije jer mi je ona sigurno u kur*u :dontknow:

3alfa3:
nema aku sa tim veze.

Jednostavno otvaranjem gasa dajes smjesu koja ne stigne izgoriti jer je svjecica ne upali i onda ga presaugas i skut se zgasi.

Lijek je ili opako manju glavnu dizu stavit, ili ne otvarat gas do kraja, ali kako na tehnickom mjere brzinu otvaranjem gasa do kraja, mozes ili stavit 10+ brojeva manju glavnu dizu ili ograniciti hod rucice gasa

Bose1990:
ali ni ne otvorin ga do kraja samo dan mrvu gasa vec se gusi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju