Ostalo > Foto, video, music...
Istraga Pitbullovi
igor27:
--- Citat: sven_sp180 - 02 Veljača, 2009, 15:35:19 ---ja bi sve ove ljude sta uce jadne pse da se bore poubijo,jer su poremecene kretencine,jbt na cem su oni nasli zaradivat,jadni psi se poubijaju,a ovaj sav sretan jer je dobio 200€... :odj:
--- Kraj citata ---
misliš da je 200 ojra u pitanju......više je tu love.....puuuuuuuno više
sven_vx:
to sam bzvz bubnuo,ali opet jbt kako im nije zao zivotinje...gledo sam video do onog djela di je bijeli pitbull zaklo onog drugog i onda sam izaso...jbt zao mi je zivotinja,mozda nekom nije i to je njegova stvar... :icon_thumright:
Iva:
--- Citat: neer - 02 Veljača, 2009, 14:55:21 ---a kad te čapi za guzicu iva sta onda hahaha :toothy12:
--- Kraj citata ---
a ne znam..ne bi si više bili dobri ;D
neer:
ima susjed staforda amerikanskog pravog i ladno on izadje van na ulicu a i ostali susjedi imaju djecu pa se djeca igraju mamaca malo malo mi dodje da tog susjeda odljepim po cvaljama budaletina blesava
neki dan bio nest radio i izlazim iz kombija a on dolje sam utrco u kabinu nisam izlazio sljedecih groo dok nije otisao nisu mi bas miroljubivi ali volim zivotinje.da me pipnio j#bo bi mu mamicu kontam si da bi imao brand new jacket pravu amerikansku :glasses2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju