Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli,spuh-info

<< < (5/8) > >>

dino_sk:
definitivno stage 6

Pupo:

--- Citat: ichko - 02 Veljača, 2009, 22:54:39 ---bracki za tvoje potrebe bi yasuni najbolji bio, ali ne Z nego R, da ti ne objasnjavam zasto vec je napisano,a vjerovatno i znas, pusti sminku i izgled i to, boja topa i slicno, performanse i kvalitet su najbitniji, naravno uzimam u ozir kad si ih sve vec aveo da ga mozes i priustiti, sad oko cijene mogu biti drugacije polemike, ali konkretno ne gledajuci cijenu yasuni R je best by

--- Kraj citata ---

Best buy je nešto što za neku (manju) cijenu  dobiješ najbolje, no to ne znači najjeftinije. Ako ne uzimaš u obzir cijenu u određenom segmentu onda je to neka GrandPrix ocjena :D

pajo:
stage 6-149eu SA
yasuni z-162eu SA
laser x pro-159 SC
šta vi mislite koji daje najbolje performanse od ovih??
trenutno imam arrow extreme nebi htio da uzmem neki od ovih pa da mi skuter ide lošije od arrowa.ma da ne vjerujem??

malaguti f12:
po meni definitivno yasuni jer na ovom forumu nisam o njemu nista lose cuo

Crazy Kuree:

--- Citat: malaguti f12 - 03 Veljača, 2009, 00:04:37 ---po meni definitivno yasuni jer na ovom forumu nisam o njemu nista lose cuo

--- Kraj citata ---
najbolje to potvrđuju oni koji su imali, ja to potvrđujem jedino što se može zamjerit što nema u chrom verziji jer vako zna hrđat ko i svaki drugi ako se ne pazi a što se tiče kvalitete, pucanja i obrade je definitvno najbolji i polini su također jako kvalitetni ali nisu tako dobro zabrtvljeni kao yasuni tak da vole curit na nekim spojevim, a ja sam preporučavo da kupe ljudi Stage6 dok ga nisam ja sam imao i mogu reć da nevalja ima jedino jeben zvuk i dobre performance a izrada je 0

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju