Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Cetvrak đir
180fxr:
Trebo si mu razbit retrovizor... jos ti se ja derem a ti nis.. nit da nogu dignes.....
Horvat slikeee
sven_vx:
nisam ja chupsy :toothy12: :toothy12: :toothy12:
180fxr:
+ je ovo bio auto skupli za 50 somova e.... Al trebo si ga grunut..boli te.. nemre te po ilici uhvatit autom niikako
dhorvat:
Dečki bilo je i više nego zabavno, sljedeći put se vidimo nikad :toothy12: :toothy12:
Majke ti, ako netko ima viška adrenalina u krvi onda je to ova ekipa od danas! Svaka vam čast dečki, al mi nismo dorasli vašem "filmu" :icon_thumright:
Evo imam i par sličica, tek tolko da se vidi o čemu se radilo. :toothy3:
Prvo ja i dottore išli u Zabok kod efz-a da vidimo kak ide njegov NRG. I sva sreća, evo nam naše drage kišice. Taman je padala lagano 10 minuta da ono blato po cesti postane led. I mi na cestu, par put skoro poginuli, al eto došli živi i zdravi u zagreb, misleći da smo najgore preživeli. Prevarili smo se :laughing1: :laughing1: :laughing1:
Prvo, dottore nije mogo zdržat više i morali smo stat :toothy12: :toothy12::
Nakon toga par slikica di smo se parkirali nakon prve vožnje "na nož":
Chupsy je uzel Zipa od dottorea i počeo stuntat... e lom :rofll: Pa među pješake, pa gumu uspio kurit...
I na zadnje bili malo na SS-ovom najdražem okupljalištu - parking kod krematorija (ako sam dobro zapamtio :icon_scratch:)
Sve u svemu, ovakva vožnja po gradu je za mene sve samo ne ono kaj volim. Za mene su otvorene ceste, uživancija, a ne ovo. Ipak ja nisam čovjek koji je odrasel u gradu :toothy9: :icon_biggrin:
2TDottore:
JBT Horvat pa nisi uslikao dvije najbolje slike.Prva je kak se vozim na zadnjem na chupsy-jevom runneru a druga kak se vozim sa fazerom na prednjem. Bitno da si me zumirao kak pisam u Savu. :beljj:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju