Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Cetvrak đir
Phive:
mato jebat cu ti kruv a fazer ne ide nika gewinde neki bi treo sjest :D
Tomma:
--- Citat: Phive - 06 Veljača, 2009, 00:21:53 ---mato jebat cu ti kruv a fazer ne ide nika gewinde neki bi treo sjest :D
--- Kraj citata ---
Jokeru kakav ti je ovo nick..hahahhah
Chupsy:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Veljača, 2009, 20:16:18 ---
--- Citat: dhorvat - 05 Veljača, 2009, 19:15:24 ---I na zadnje bili malo na SS-ovom najdražem okupljalištu - parking kod krematorija (ako sam dobro zapamtio :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
E jbg, da ste napisali na forumu da cete tu doci, onda bi dosao jer zivim 5 minuta dalje. Vjerujem da bi i ivanm doso (ako ne radi) jer je i on blizu.
Ionako sam danas tamo vec prolazio sa skutom (ali poslije) jer sam getribu testirao ;D
--- Kraj citata ---
aj ak ti ostane koja ta getriba ja sam zainteresiran
inače, na krematorij smo došli nakon posjeta benzinskoj pri čemu nije bilo ozljeđenih
MaxBrikerija
3alfa3:
--- Citat: Chupsy - 06 Veljača, 2009, 02:26:30 ---
--- Citat: 3alfa3 - 05 Veljača, 2009, 20:16:18 ---
--- Citat: dhorvat - 05 Veljača, 2009, 19:15:24 ---I na zadnje bili malo na SS-ovom najdražem okupljalištu - parking kod krematorija (ako sam dobro zapamtio :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
E jbg, da ste napisali na forumu da cete tu doci, onda bi dosao jer zivim 5 minuta dalje. Vjerujem da bi i ivanm doso (ako ne radi) jer je i on blizu.
Ionako sam danas tamo vec prolazio sa skutom (ali poslije) jer sam getribu testirao ;D
--- Kraj citata ---
aj ak ti ostane koja ta getriba ja sam zainteresiran
inače, na krematorij smo došli nakon posjeta benzinskoj pri čemu nije bilo ozljeđenih
MaxBrikerija
--- Kraj citata ---
Samo je ovo na prodaju:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=14329.0
Phive:
--- Citat: Tomma - 06 Veljača, 2009, 02:20:32 ---
--- Citat: Phive - 06 Veljača, 2009, 00:21:53 ---mato jebat cu ti kruv a fazer ne ide nika gewinde neki bi treo sjest :D
--- Kraj citata ---
Jokeru kakav ti je ovo nick..hahahhah
--- Kraj citata ---
budalo od kad sam ja regan na ovom forumu ti konju nisi znao sta je skuter lol ahahah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju