Tehnički kutak > Tuning skutera

alu cilindar

<< < (3/4) > >>

Crazy Kuree:
Oće zatoplit,,, a svakako ne ostavljaj dugo u solnoj kiselini jer bi se mogo aluminij istopit govorim iz iskustva  :icon_biggrin:

veka84sb:

--- Citat: Crazy Kuree - 02 Veljača, 2009, 14:58:55 ---Oće zatoplit,,, a svakako ne ostavljaj dugo u solnoj kiselini jer bi se mogo aluminij istopit govorim iz iskustva  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

A probat cemo prvo na nekom komadu pa cemo vidjeti ucinak da ne bi zeznili tj drzali previse... kao ja kada sam cistio svjecice...haha ostavio 1 dan u solnoj kiselini da vidim  ce se desiti....  ::) :nono:

3alfa3:

--- Citat: Crazy Kuree - 02 Veljača, 2009, 14:58:55 ---Oće zatoplit,,, a svakako ne ostavljaj dugo u solnoj kiselini jer bi se mogo aluminij istopit govorim iz iskustva  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Naravno, kiselinom skinuti samo aluminij sa nikasila, ali mislim da je stvar jasna sama po sebi

Crazy Kuree:
Tj nemam ja iskustva sa solnom al sam vidio ovo: prijatelj skinio aluminisku pipu za gorivo i kao da očisti stavi u solnu kiselinu nakon par sati pipa skoro nestala  :toothy10:

3alfa3:
Pa sta ti nije logicno da ako skida aluminij sa nikasila da bi mogla stetiti i aluminiju izvan nikasila?  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju