Ostalo > Sportski kutak
je*** mu sve i sudcu
Bruno1990:
--- Citat: Nikon - 02 Veljača, 2009, 11:54:38 ---
--- Citat: dhorvat - 02 Veljača, 2009, 11:22:15 ---Zakaj je dal crveni Voriju? :icon_scratch: Pa samo je ruku istezal, nije ga htel scimat :laughing9: :laughing9:
Gle, nemože se reć da nam nije pal moral ekipe kad je očigledno bilo da su suci na Francuskoj strani bili :angry7: Kad te neko j#be u zdrav mozak nemreš bit skoncentriran :sad3: :sad3:
--- Kraj citata ---
kako to nije smetalo nikad do sad?? nego sad kad popusis onda su sve sudci krivi... nije sramota izgubit od boljeg... a ruku na srce francuzi su sinoc bili bolji
--- Kraj citata ---
potpisujem :icon_thumright:
u svakoj utakmici, u bilo kojem sportu ako sudac dobro sudi a neka ekipa izgubi ona je svejsna da je ona zaribala..no sinoc nije bilo tako suci su imali tremu pred navijacima igracima, sta je je neke stvari je dosudio i na nasoj strani te smo mi zbog toga i imali prilka dosta da i odemo na vise razlika, no nismo iskoristili, francuzi su iskoristili i nas je to kostalo eto tako ja mislim
a i cinjenica je da nisu to bili nasi igraci koji su igrali prethodnih 9 utakmica koje su odigrali vrhunski..
izdvajam peru metlicica kojim uzastopno i vec katastrofalno gubi lopte svojim glupim dodavanjima.. ( to se dogodilo i u proslim utakmicama ).., nadodajem i gorana sprema koji je imao 3-4 zicera koja je mogao spremit u gol samo da je razmisljao.. to je sve stvar treme i straha
nas je samo čupič drzao na "zivotu" pogadanjem sedmeraca.. iskreno jucer nije to bila ona HRVATSKA koju smo mi znali gledat i divit im se :icon_thumright:
Biker(ss):
--- Citat: master_o_fight - 01 Veljača, 2009, 21:10:41 ---trebao ga je pogoditi :jerk:
--- Kraj citata ---
e ljudi...aj malo pogledajte....da Vori nije htio dodati loptu ??? Ja mislim da je jer ovaj je bio iza njega a ovaj je to....
3alfa3:
Naslov topika mi je najjaci...
Prvo sam mislio da ti se onaj pop (Sudac) nesto zamjerio :toothy12:
igor27:
samo on zna kja je htio sa loptom a sidac je to drugačije videl i jbg zasluženi crveni karton...........jbg ne branim nikoga al je tak i točka.......suci su srali dosta
francuzi su nam pokazali kako se igra mi nismo 12 minuta zabili gol jbg i sad su svi drugi krivi........protiv suci,takve francuske i protiv samih sebe nismo mogli igrati
i kaj sad oni su za nas ŠAMPIONI :drugi: :klanjamose: :klanjamose: :klanjamose:
Iva:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Veljača, 2009, 15:20:22 ---Naslov topika mi je najjaci...
Prvo sam mislio da ti se onaj pop (Sudac) nesto zamjerio :toothy12:
--- Kraj citata ---
:laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: to sam i ja mislila
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju