Ostalo > Sportski kutak
je*** mu sve i sudcu
Rossi:
sudci jesu imali dosta losih odluka nazalost koje su isle u minus HR reprezentacije ..ali zasto je HR izgubila nisu krivi sudci toliko..preko 10 min gola nije bilo...i jednostavno Fra odbrana nije dala Hr igracima da prodju da imaju prilike na kraju ...dok su njihovi igraci u zadnji 10 minuta kroz odbranu HR prolazili kao da su na treningu.....moje misljenje i vidjenje cijele utkmice :)
Marekvz1:
da,ne možemo krivit suce za sve.al imam jednu staru: sudijo kretenu,j****o ti ženu!!!
Valjda nije ružna ko on :laughing9: :laughing9: :laughing9:
Bruno1990:
--- Citat: Marekvz1 - 01 Veljača, 2009, 23:08:54 ---da,ne možemo krivit suce za sve.al imam jednu staru: sudijo kretenu,*****o ti ženu!!!
Valjda nije ružna ko on :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
a jadan..hahaa jos onako isprepadan kad je Vori zamahnuo..onda si mozes mislit da ce vise ikad tako sudit
Nikon:
--- Citat: sven_sp180 - 01 Veljača, 2009, 19:20:14 ---utakcima je bila namjestena 100%...krali su nas da je to nevjerojatno :angry7:
--- Kraj citata ---
jesu nas krali kad 10 min gola nismo mogli dat
jesu nas krali kad sprem nije moga dat gol iz kontre
jesu nas krali kad je metlicic falija 70% dodavanja
jesu nas krali kad je duvnjak bezveze potega u 52. minuti i umisto nerijeseno pali na 2 razlike i ode voz nizbrdo...
...............
po vasim komentarima se vidi da se ne bavite kolektivnom sportom i da nemate POJMA sta je sport...
vorijev crveni nije za pohvalu nego je SRAMOTA ovog prvenstva... a sve to cisto iz nemoci...
cinjenica je da su francuzi bili bolji i zasluzeno su dobili.... da mi nismo igrali ko k**ra* bili bi prvi tako da...
Pupo:
--- Citat: Nikon - 02 Veljača, 2009, 00:34:38 ---
--- Citat: sven_sp180 - 01 Veljača, 2009, 19:20:14 ---utakcima je bila namjestena 100%...krali su nas da je to nevjerojatno :angry7:
--- Kraj citata ---
jesu nas krali kad sprem nije moga dat gol iz kontre
jesu nas krali kad je metlicic falija 70% dodavanja
jesu nas krali kad je duvnjak bezveze potega u 52. minuti i umisto nerijeseno pali na 2 razlike i ode voz nizbrdo...
--- Kraj citata ---
Slažem se s ovime, da je šrprem zabio par zicera koje je imao prilike, rezultat bi bio drugačiji. Stvar je da su na prvenstvu bile 2-3 momčadi na razini, francuzi, naši i neznam tko još. Ostali su jako slabo odigrali te imali kikseve protiv autsajdera.
Ali se i slažem da sudije nisu srali toliko da bi rezultat bio drugačiji, pa makar izgubili s jedan razlike a ne ovako.
Zato sudije:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju