Ostalo > Sportski kutak

je*** mu sve i sudcu

<< < (5/13) > >>

ChRiStIaN:
Cestitke Francuzima na pobjedi, no bit ce tu jos puno prica o regularnosti kaj se tice suđenja na prvenstvu! Nama je falilo malo sportske sreće i to je to! Imali smo los dan, suci su nas malo pokrali ali trebamo bit zadovoljni osvojenim i gledat u buducnost jer imamo ekipu za jos puno velikih natjecanja!  :icon_thumright:

Biker(ss):
oooo XD

pazi šta sam dobio na msn

Otvaranjem ove poruke ubio si jednog  danskog suca. Sudeći po osmjehu na tvojem licu vidi se da si Hrvat, šalji ovu poruku  dalje i vrati hrvatima osmjeh na lice. 

Marekvz1:
možeš ti pričat i srat kolko očeš po sucima,kad to nema učinka.zato dost sranja po sucima,treba slavit 2.mjesto koje je jako velik uspjeh. :headbang:

dhorvat:

--- Citat: Marekvz1 - 01 Veljača, 2009, 19:40:33 ---možeš ti pričat i srat kolko očeš po sucima,kad to nema učinka.zato dost sranja po sucima,treba slavit 2.mjesto koje je jako velik uspjeh. :headbang:

--- Kraj citata ---

Nažalost nije nas većina koji tako razmišljamo. Dosta ljudi gleda ovo kao poraz poraza. Čovjeće srebrna medalja na prvenstvu  :o :o Svaka čast naši...  :icon_thumright: :notworthy:

Reko sam da ću sve pogledati osim finala i na kraju sam ipak i njega pogledal  :toothy3:

Suci su bili malo zaribani naravno kaj se nas tiće, ali Francuzi su ionak našli rješenja za sve naše akcije. I obranu su probijali... Tak da  ::)

Kaj je da je, bili su za nijansu jači od nas ovoga puta. To definitivno nije bila ona Francuska sa prve utakmice  :icon_scratch:

Marekvz1:
pa poraz je,al neću si zato pregristi žilu na vratu.bude još tekmi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju