Tehnički kutak > Tuning skutera

prerada cilindra ili garnitura?

<< < (9/13) > >>

gun_rider:
šta nardo na pežou nema rezu na 9600rpm :icon_scratch: i nije neki midrejs auspuh :icon_scratch:
jel ima kakve razlike između malossi sporta i tp trophy-a za pežoa? i kako bi to radilo u kombinaciji sa njegovim nardom? :toothy9:

Drnda:

--- Citat: gun_rider - 01 Veljača, 2009, 22:28:37 ---šta nardo na pežou nema rezu na 9600rpm :icon_scratch: i nije neki midrejs auspuh :icon_scratch:
jel ima kakve razlike između malossi sporta i tp trophy-a za pežoa? i kako bi to radilo u kombinaciji sa njegovim nardom? :toothy9:

--- Kraj citata ---
nardo za pezo je bitno slabiji od narda za piaggio i minarelli makine,mislim da je za minareli najjaci sto se tice rezonantnog podrucja... a top i malossi, su skoro pa isto... po onoe sto pise top daje veci top speed dok malossi kao malo jaca ubrzanja ali sve ti je to isto , cak mislim da bi nardo za peugeot radio ok sa base kitom, u mene je sada mina nardo na serijali...

aeroxtuning:
da,trophy ima malo veci top speed,dokazano :)

vpucko:

--- Citat: aeroxtuning - 01 Veljača, 2009, 22:39:31 ---da,trophy ima malo veci top speed,dokazano :)

--- Kraj citata ---

to je zato jer ima najvece tajminge naspram malossi i polini sporta...

Drnda:

--- Citat: vpucko - 01 Veljača, 2009, 22:57:21 ---
--- Citat: aeroxtuning - 01 Veljača, 2009, 22:39:31 ---da,trophy ima malo veci top speed,dokazano :)

--- Kraj citata ---

to je zato jer ima najvece tajminge naspram malossi i polini sporta...

--- Kraj citata ---
zar to ne ovisi o provrtu i hodu klipa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju