Tehnički kutak > Tuning skutera

MHR Wing Bell pitanje??

<< < (4/5) > >>

hac:
po koji je to put zvono opet? ajd probajte malo razmislit koliko mogu te rupe utjecat na hlađenje zvona? to što malo hlade lemele nema skoro nikakvog utjecaja jer lamele mogu izdržat daleko veče temp nego što trenutno jesu......bitno je zvono ohladit po obodu i tu je delta broj jedan.....ak nekom treba lakše zvono zbog stila vožnje lijepo uzme polini......

aeroxtuning:
slow,hac                                                hvala

Crazy Kuree:

--- Citat: hac - 01 Veljača, 2009, 19:33:56 ---po koji je to put zvono opet? ajd probajte malo razmislit koliko mogu te rupe utjecat na hlađenje zvona? to što malo hlade lemele nema skoro nikakvog utjecaja jer lamele mogu izdržat daleko veče temp nego što trenutno jesu......bitno je zvono ohladit po obodu i tu je delta broj jedan.....ak nekom treba lakše zvono zbog stila vožnje lijepo uzme polini......

--- Kraj citata ---
e mogo si napisat jel bolje lakše za ono vožnju gdje ima krivina, znam da tako nešta

hac:
pa da,lakše zvono kao polini je bolje po krivinama,za start i ubrzanje delta je bolja.......mada meni  delta paše i po krivinama jer volim kad se scoot malo guza kroz krivinu

aeroxtuning:
e bilo bi super kad bi objasnili kakve zvono ima veze s krivinama?u ovome sam laik :p

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju