Tehnički kutak > Tuning skutera
potrošnja goriva kod skutera
PROOF:
ak imas rezervar 7 l onda ti na 100 km trosi 14 l.......wtf???kaj pa imas??avion?? :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
dino_sk:
--- Citat: PROOF - 09 Veljača, 2009, 18:55:15 ---ak imas rezervar 7 l onda ti na 100 km trosi 14 l.......wtf???kaj pa imas??avion?? :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
to ti je high end :headbang: :frajer:
SlowRider:
--- Citat: dino_sk - 09 Veljača, 2009, 18:46:41 ---prosli tjedan sam nasuo skut pun do cepa (7L) i danas nakon prijeđenih 150km isao sam tankat i stalo je tocno 6,1l
sto znaci da je potrosnja 4l :headbang:
--- Kraj citata ---
Sto si mu ucinio da si smanjio potrosnju sa 5, 5.5L, koliko je vec bilo :icon_scratch: Nisi prelazio 7000rpm? :toothy3:
dino_sk:
--- Citat: SlowRider - 09 Veljača, 2009, 19:00:45 ---Sto si mu ucinio da si smanjio potrosnju sa 5, 5.5L, koliko je vec bilo :icon_scratch: Nisi prelazio 7000rpm? :toothy3:
--- Kraj citata ---
malo se igrao sa seraficem za zrak,oprao filter bio je dosta prljav, vratio iglu kak je bila tvornicki skroz spustena , jer sam je bio dignuo jedno vrijeme prek zime dok mi se znao zagusiti na pol gasa kad ga dam opet , sad je super fino prima na svim polozajima a i toplije je vrijeme :glasses9:, al ovo za 7000rpm-a :toothy12: naprotiv nisam ga bas stedio ,islo bi to na otvorenoj cesti jos dolje :icon_biggrin:
PROOF:
--- Citat: dino_sk - 09 Veljača, 2009, 18:56:56 ---to ti je high end :headbang: :frajer:
--- Kraj citata ---
high end trosi 14 l??? ma da...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju