Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (13/132) > >>

Marekvz1:

--- Citat: Marekvz1 - 01 Veljača, 2009, 19:51:16 ---3,5 (na leru) :toothy10:

--- Kraj citata ---

3,5-4  ,za ozbiljno.

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Veljača, 2009, 13:16:12 ---cvele, bi li mogao objasniti te znamenke koja se na sto odnosi, za neke mislim da znam sto su, za neke ne...
Otkada sam zavario flanđu i granu na nardu trosi mi koliko sam skuzio manje od 5 litara kada ga pretezno gazim...

--- Kraj citata ---

Dimenzije u milimetrima
http://www.thisoldtractor.com/gtbender/dellorto_slide_needle.htm#slide_needle_specifications_for_phbg_carburetors_-w_slides-

Drnda:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Veljača, 2009, 13:38:14 ---
--- Citat: Drnda-1 - 07 Veljača, 2009, 13:16:12 ---cvele, bi li mogao objasniti te znamenke koja se na sto odnosi, za neke mislim da znam sto su, za neke ne...
Otkada sam zavario flanđu i granu na nardu trosi mi koliko sam skuzio manje od 5 litara kada ga pretezno gazim...

--- Kraj citata ---

Dimenzije u milimetrima
http://www.thisoldtractor.com/gtbender/dellorto_slide_needle.htm#slide_needle_specifications_for_phbg_carburetors_-w_slides-

--- Kraj citata ---
Hvala stari... e ova tocka B , sto je ona uza znaci da vise goriva moze propustati jel ? a npr. sto je vise podignuta to klipic stoji na manjoj razini i zbog toga manje trokira i trosi?

3alfa3:
Klipic uvijek stoji isto - segerom na igli se samo stela njena visina. Time se zapravo simulira duljina njenog konusnog dijela (ugrubo govoreci)

B tocka uvjetuje izgled cijelog ovog konusnog dijela. Sto je taj dio uzi, to je igla bogatija.
Takodjer i sto je duzi, igla je bogatija.

Ovdje pogledaj koji dio igle odredjuje smjesu na kojem otvoru gasai u kojoj mjeri

Keky.sb:
prije na serijali je trošio max 4.7l, a sada do 5.5 litara. naravno sve ovisi o vožnji, ali ovo je potrošnja kod konstantog odvrtanja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju