Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (113/132) > >>

GileraIMO:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2012, 20:32:08 ---Previse trosi, a dizna ti je puno premala (ako je taj Shot v2 isti ili slican ko "obican" shot ili nardo)

--- Kraj citata ---

gle ovo to su mi u servisu radilili i štelali,ja neznam šta su i kako radili,mislim meni nije nikakav problem što toliko troši,mada isto mislim da je previše to.....reci alfa što bi ti napravio da je ovo tvoja gilera,koju bi diznu stavio i kako naštela..........  :frajer:

3alfa3:
Takav setup bi trebao 19 karb zbog spuha (ako je ta verzija ista ko i originalni shot). A na ovom karbu, mislim da ni 90 i veca nebi trebala bit prevelika. Ako govorimo o PHVA 17,5 ID karbu.

Ne znam, cudna mi je to potrosnja obzirom na diznu. Da nisu u servisu mozda prosirivali diznu?

GileraIMO:
v2 spuh je poboljšana verzija staroga shota,a za diznu neznam jesu li je proširivali.......po tvom bi moga staviti 19 karb( i mislio sam se oko toga)i diznu od 90 pa nadalje.....da štelam

3alfa3:

--- Citat: GileraIMO - 15 Ožujak, 2012, 20:49:49 ---v2 spuh je poboljšana verzija staroga shota,a za diznu neznam jesu li je proširivali.......po tvom bi moga staviti 19 karb( i mislio sam se oko toga)i diznu od 90 pa nadalje.....da štelam

--- Kraj citata ---

Nebi ti nista htio tvrdit. OVa potrosnja je bolesno prevelika obzirom na karb i diznu i ne znam sto bi se dobilo sa diznom 90. Mzoda nebi mogao ni krenut s mjesta. Trebao bi ti neko ko se kuzi pogledat skuter, probat malo pa da ti kaze sto radit.

U kojem polozaju je igla?

3alfa3:
Ja ti samo mogu rec da sam na Nardu (isti spuh ko shot) sa mhr replika kitom trebao diznu 100 na istom karbu, a i tada je na full gasu bilo presiromasno.

Idealno bi bilo da stavis PHBG 19 karb sa iglom W7, klipicem 40, ler diznom 50, needlejetom 262AU i glavnom diznom 85. Osjetio bi i vecu snagu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju