Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (103/132) > >>

frki22:
Danas se vozio ukupno 120 km, relacija Labin - Rijeka (Tower centar) natocio ful u Labinu na povratku natocio opet ful 4.6 l  ;D znaci potrosnja na 100 km 3.83 l , vecinu relacije nisam stedio na gasu i ja i cura na motoru, stvarno sam ostao iznenadjen kako je to moguce

cameosb:
nista cudno
malossi sport, polini 4race, put do pozege od broda, dosta naganjavanja
3,82l

dino73n:
Evo da se i ja prijavim,danas sam krenuo na voznju sa drugom koji ima serijalu.Imao sam vec 45km predjenih od kako sam točio rezervoar i napravili smo jos tacno 100km pa sam isao na benzinsku i natocio sam 5,6l i dobijem 3,86 potrosnju s tim da treba uzeti u obzir da sam 45km presao u gradu i da sam onda slijedecih 100km vozio onoliko koliko serijala moze da povuce a to je nekih 70-80km/h pa na mjestima gdje je nizbrdo i 90.Uglavnom da zakljucim od kako sam stavio Yasuni R umjesto ZX-a olaksao sam rolnice povecao diznu u karbu i podigao iglu za dva stepena i skut mi dobro bolje vuce a manje trosi.

Zivio Yasuni.

dino73n:
Evo me opet par dana kasnije,znaci evo sad jedan rezervoar full gradska,non-stop kreni stani i pod punim gasom,pa dosta voznje na jednom tocku i ono ispucavnje bez milosti bas da testiram koliko ce da srkne u takvim uslovima i bas me je iznenadio. 5.3l a prije sa ZX-om u takvoj voznji je uzimao 6l uz slabije performanse.

gagi racer:
Gilera runner. 180. Full modified. 6 litara pod gasom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju