Tehnički kutak > Tuning skutera
potrošnja goriva kod skutera
ivanm:
minarelli troši manje od piaggia..SVAKI.
maminjo:
--- Citat: danc00 - 21 Travanj, 2011, 20:57:23 ---Nisam skužil, minarelli troši više od piaggia ili obratno?
Pa moj ti troši 3.5-3.8L na 100 sa 82 diznom, dobro malossi sport je malo jači kit i više se vrti pa bi mi s njim možda trošil i preko 4L jer bi 82 dizna bila premala!
--- Kraj citata ---
pa to ti Ivanm i govori....da minarelli troši manje od piaggia, tj. realno je da piaggio sa mojim set up-om troši 5L
ivanm:
berin dragster ima naturpijani due+ i roost sp2 i vrti se na 13500 okr pa troši ravno 5 litara..
danc00:
A, ok! Nek sam mislil kad si rekel da bolje imat bogatiju smjesu, pa reko bolje imat taman pa da ti manje troši a bolje ide, jer bogata smjesa je skoro isti vrag ko i siromašna, ne valja ni jedno ni drugo :icon_thumright:
Al ak troši 5L a troše više neg minarelli onda je to ok...samo gaaass :headbang: :icon_thumright:
ivanm:
pripovedaš gluposti... bogata smjesa nije isti vrag ko siromašna.. s bogatom imaš veću potrošnju i više gareži na klipu, što se nikako nemože usporediti s posljedicama presiromašne koje su zavcikavanje i rupa na klipu..
najbolje je kad je smjesa idealna prema bogatijoj.. zbog boljeg podmazivanja i hlađenja, a negativnog utjecaja na performanse nema..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju