Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (9/132) > >>

SlowRider:

--- Citat: Giz - 01 Veljača, 2009, 13:48:05 ---Carb je PHBG21 DS sa W7 iglom koja i nije sretno riješenje tako da ju moram zamijeniti uskoro. Jednostavno prelijeva do 3/4 otvora gasa ako nije spuštena skroz dolje tako da sa drugom iglom bi mi trošio i nešto manje. Smjesa je malo na bogatijoj strani ali ništa pretjerano da bi stvaralo probleme. Spulja relativno čista a svječka se čisti sama i malo je smeđkasta tako da nije puno prebogata smjesa.
76 je glavna dizna ako se dobro sječam i modificiran je airbox tj. patent je napravljen tako da mogu kompenzirati zrak naspram vanjske temperature...

--- Kraj citata ---

Pa W7 igla bi ti trebala biti dobra jer ona daje siromasinju smjesu nego W9 ili W16 koje dolaze uz druge karbove. Kada dodje kit onda ce se stvari moci dotjerati u normalu  :frajer:

Evo tablica :icon_thumright: http://www.imagesforme.com/show.php/282097_SP3220081228181436.jpg

cvele60:
Sad bas gledam tablicu,igle w10,11.12, su bas za osiromasenu smesu.w7 bi bila bas ko sto treba 8)

Giz:
Mislim da sam ja zeznuo stvar i napravio konfuziju.. Nisam frgu dugo več otvarao i mislim da je onda W9 igla nutra a ja trebam W7.

PS
THNX 4 pic. Jako dobro če mi doči.

SlowRider:
Meni se ne cini W9 toliko nepozeljna igla koliko W16 koja je pravi potrosac i vjerojatno je pogodnija za jake setupe, za midrace i jace...

sven_vx:
oko 7l prosjecna,ali sve zavisi o nacinu voznje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju