Tehnički kutak > Tuning skutera
potrošnja goriva kod skutera
SlowRider:
Neki dan sam utocio 73kn class 95 benzina na ini, ne znam zbog cega sam dobio volju za dotjerivanjem karba pa sada malossi sport trosi 4.3L po gradu. :frajer:
natoceno do cepa i zabiljezeni km:
malo prije presusivanja rezervara:
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 12 Travanj, 2011, 14:44:08 ---Neki dan sam utocio 73kn class 95 benzina na ini, ne znam zbog cega sam dobio volju za dotjerivanjem karba pa sada malossi sport trosi 4.3L po gradu. :frajer:
--- Kraj citata ---
Ma to je nemoguce. Pa vidis da ljudi na forumu pisu kako ina ne valja i da se skuteri u pravilu gase nakon tocenja ;D
Mozda je on trosio nekih 8 litara, ali si ga gurao narednih 40-50km? :icon_scratch:
libje:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Travanj, 2011, 16:49:32 ---Ma to je nemoguce. Pa vidis da ljudi na forumu pisu kako ina ne valja i da se skuteri u pravilu gase nakon tocenja ;D
Mozda je on trosio nekih 8 litara, ali si ga gurao narednih 40-50km? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
....98% mojih kilometara pređenih na svim skuterima je bilo i jeste na Ininu gorivu..tako da ta priča o nevaljalom gorivu je čista nebuloza...i da, nikad nisam imo problem sa skuterom prouzročenih goroivo,, to je cvajo, to pije sve :headbang:
JogFromYamaha:
ajmo sad ontopic
koju diznu poziciju igle....... imas
nemoze on zlepat 6-7l nikako na base setupu
kos3:
--- Citat: JogFromYamaha - 12 Travanj, 2011, 20:33:14 ---ajmo sad ontopic
koju diznu poziciju igle....... imas
nemoze on zlepat 6-7l nikako na base setupu
--- Kraj citata ---
ak pitas mene igla je skroz spuštena
Navigacija
[0] Lista Poruka