Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (56/132) > >>

pralas:
u jbt!dosta si ga dobio,a kit ce barem dugo trajati! ;D,znam da serijala ide 68 pri 80 na satu,giz je bio stavio sliku odnos realne i prema cuki...da stavis sekundar ma iso bi i preko 90kmh,kako ti je iso s rezom?

dhorvat:

--- Citat: ivan pralas - 14 Travanj, 2010, 21:56:09 ---u jbt!dosta si ga dobio,a kit ce barem dugo trajati! ;D,znam da serijala ide 68 pri 80 na satu,giz je bio stavio sliku odnos realne i prema cuki...da stavis sekundar ma iso bi i preko 90kmh,kako ti je iso s rezom?

--- Kraj citata ---

Sa Yasunijem je išao oko 95 po GPS-u samo tako, ali išao je on i preko 100 dok sam sagnut  :laughing7:

Sa ZX-om je slabiji, negdje oko 92-95 bi bila špica, ali tolko i očekujem sa Tecnigasom koji još nije došel  :laughing7:

pralas:
lijepo je to islo sa yasunijem...sad kada dode tecnigas e onda ce biti preko 4l, :toothy9:...al dobro s tim auspohom neces izvalciti maks od kita i barem ce trajati a i dobro ici... :icon_thumright:

frga je 17.5mm?

dhorvat:

--- Citat: ivan pralas - 14 Travanj, 2010, 22:05:35 ---lijepo je to islo sa yasunijem...sad kada dode tecnigas e onda ce biti preko 4l, :toothy9:...al dobro s tim auspohom neces izvalciti maks od kita i barem ce trajati a i dobro ici... :icon_thumright:

frga je 17.5mm?

--- Kraj citata ---

Da, i to najštedljiviji setup PHBN 17.5 LS sa ručnim čokom, A12 igla i 90 dizna  :laughing7:

pralas:
hehe,dobra dizna!ja sam sad kupio isto dellorto 17.5 ali phva sa elek. cokom i sekundar 18% sad to ceka na ugradnju i onda na ljeto kit i multivar i dosta... :icon_thumright:,procito sam negdje da koristis scoot sport 2 i kakvo ti je ulje?ja do sad 3l kupio i sve 5 stvarno najbolje ulje do slabijeg midrace...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju