Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (45/132) > >>

ToNYGP1Racing:

--- Citat: ivan pralas - 07 Travanj, 2010, 22:01:12 ---ma najvjerojatnije ce tako bit,2t guta ko ludo...cek jel ti sad imas vozacku?

--- Kraj citata ---
Naravno.  :icon_thumright: Nisam isao u skolu kad sam dobio vozacku.. Vozio sam se cijeli dan..  :icon_biggrin:

--- Citat: Taaky - 07 Travanj, 2010, 22:01:57 ---ja sam 1995 generacija ..al april..tu smo negdje...ja jos radim ovako sa srane..al sparam sa strane pare za novi skuter..pa zato slabije sipam...naravno naspem kad ga god ispraznim..i vozam se isto..al sam se istrosio malo preko ove zime..jer sam svasta toga pokupovo skoro u vrijednosti preko 200km ...a ne zaradjujem nigdje..kad kome nesto uradim dobijem kesh..i tkao i kupim sta...zato necu da pojacavam ovaj..sasvim fino trosi..moze on jos i manje..al meni dovoljno :toothy9:

--- Kraj citata ---
Ma to je odlocno.  :) Ja sam 2004 imao Tin Matea (Isti Baotian, samo Baotian nije tada postojao i taj moj je imao bijele žmigavce, dok su Baotiani izasli godinu kasnije... Kako sam bio ponosan na žmigavce..  ;D)

pralas:
ti si isao polagati sa 15 i pol god,sad idem i ja u 5mj vec me jednom policija zaustavila pa je bilo sranja,tako da jedva cekam da polozim...svaki put kad ga upalim pocme se tresti da me opet policija ne uhvati!!! ;D,koliko traje polaganje za 50ccm,onako u mjesecima? :icon_thumright:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: ivan pralas - 07 Travanj, 2010, 22:13:16 ---ti si isao polagati sa 15 i pol god,sad idem i ja u 5mj vec me jednom policija zaustavila pa je bilo sranja,tako da jedva cekam da polozim...svaki put kad ga upalim pocme se tresti da me opet policija ne uhvati!!! ;D,koliko traje polaganje za 50ccm,onako u mjesecima? :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Za 50? Zar ne mislis polagat do 125?  :icon_scratch: Cijena je ista. S time da kad polozis 125 dobivas i 50 ccm tj. sve ispod 125 ccm...

Taaky:
ja isto mogu ic polagat za to ..al mi se neda...jer ove ne treba za 50ccm ..donjet zakon..samo sljem na galvu i vozi...tako da necu polagat..a i ne baca mi se 300km na to...jer mi nije potrebno..

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Taaky - 07 Travanj, 2010, 22:16:37 ---ja isto mogu ic polagat za to ..al mi se neda...jer ove ne treba za 50ccm ..donjet zakon..samo sljem na galvu i vozi...tako da necu polagat..a i ne baca mi se 300km na to...jer mi nije potrebno..

--- Kraj citata ---

300 km? Kolik je to kuna ili eura ako znas..

Kod nas je sve ukupno ( znaci s ljecnickim pregledom, testovima, prvom pomoci) 5000kn..  :(  

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju