Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (43/132) > >>

pralas:
hehe,na mladima svijet ostaje...cek kak ti imas derbia 250 kad sa 16 mozes tek za 125 polagati?mislim blago tebi...

ToNYGP1Racing:

--- Citat: ivan pralas - 07 Travanj, 2010, 21:33:15 ---hehe,na mladima svijet ostaje...cek kak ti imas derbia 250 kad sa 16 mozes tek za 125 polagati?mislim blago tebi...

--- Kraj citata ---
Nisam mogao nac 125 derbija pa sam za dobre novce uzeo 250.. A sta da radim.. Za pol godine idem polagat za auto i a2 kategoriju tak da..  :laughing7:

pralas:
stvarno imas dobrog starog,meni moj kaze da mi je ovo zadnji skuter... ;D

ToNYGP1Racing:

--- Citat: ivan pralas - 07 Travanj, 2010, 21:36:55 ---stvarno imas dobrog starog,meni moj kaze da mi je ovo zadnji skuter... ;D

--- Kraj citata ---
I meni kad samo kupovali derbi 50 racing.. Nazalos skuter je trosio 5-6l i to je bilo strasno.. Lijep skuter onaj s lancem ako znas mozda.. Uglavnom skuter je bio spor ono skroz.. A svi frendovi pokupovali ili rs 125 ili tak nes u tom stilu.. I naravno da ih nisam mogao pratiti..

Prodao svog 50 racing za 11 tisuca i nadodao jos 3 tisuce i kupio 250..  ;D

pralas:
ma znam,ko jos ne zna za racinga!hehe,novi 22000kn al se vise ne proizvodi!!!meni osobno najljepsi skut...koliko je iso derbi oko 90kmh?meni je u srcu rs125,zato stedim kad se odselim da ga mogu kupiti! ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju