Tehnički kutak > Tuning skutera
potrošnja goriva kod skutera
dhorvat:
--- Citat: Trinad - 06 Travanj, 2010, 10:33:32 ---A hebiga, nisu svi iskreni kao ti, a i govorimo o prosječnoj potrošnji :zubo:
Ekipa sa kitom i spuhom kojima troši 4,5 prosjek to je tako jer je dobro uštelan prijenos i karb, odlično ubrza, za tren oka je na 70 pa samo vrati gas nazad na pola ili trećinu. Full gas na kitu nema priče ispod 6lit.
--- Kraj citata ---
Ima ako ko ja imaš serijski spuh bez katalizatora :toothy3:
Trošio je 3,7 do Slavonskog Broda :toothy9:
Trinad:
--- Citat: dhorvat - 06 Travanj, 2010, 10:35:19 ---Ima ako ko ja imaš serijski spuh bez katalizatora :toothy3:
Trošio je 3,7 do Slavonskog Broda :toothy9:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
pralas:
moj oko 5 litara,dizna 8 brojeva veca ali stalno full gas i cesto u dvoje...na njemu gianelli extra,strah me pomisliti koliko ce trositi kada stavim karb i kit... ;D
dhorvat:
Nebi ga ni Bog više uštelao da tak malo troši. Ne sjećam se više kaj je točno bilo gore :toothy12:
matas damir:
--- Citat: Daci - 06 Travanj, 2010, 09:46:46 ---ditech malossi 70 3,3 litre stalno full gas ... vi koji pišete za karbove napišeite kolko troši ak ga vozite s full gasom jer tak se skuter najčešće vozi...imo sam ja karb 19 na svojim ditech blokovima sa gljivom i sa full gasom je trošio 8-9 litara na sportu 70
--- Kraj citata ---
Pa nego kako nego na full gasu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju