Tehnički kutak > Tuning skutera

potrošnja goriva kod skutera

<< < (4/132) > >>

giannelli:
dok je bila serijala, 7litara na odp 150-160km, pun gas voznjom jer se vecinom samo vozim po magistrali, sad odkad imam kit laganom voznjom 65-70 po mgistrali tu i tamo ga stisnem trosi manje koliko sam ja primjetio, al sad kad stavim rezu i nastelujem karb na novo ocekujem vecu potrosnju od ove sad svakako.

te-te-ac:
5-5.5L cist ok

ivan007:
pa jbt vi svi imate neke RR motore kad vam trosi po 7-8l wtf? trosi i stari jugo 10l al nema pokrica za to :happy3:

gokiSP:
ove neke cifre su mi nekako prevelike, pa moj runner sa polini evolutionom i mikuniem 24 i diznom 190 je trosio 10 a tu neki sa spuhom i nekim sitnicama 8, pa jel to logicno :icon_scratch:

Drnda:

--- Citat: gokiSP - 31 Siječanj, 2009, 23:57:55 ---ove neke cifre su mi nekako prevelike, pa moj runner sa polini evolutionom i mikuniem 24 i diznom 190 je trosio 10 a tu neki sa spuhom i nekim sitnicama 8, pa jel to logicno :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
nije ali ne kuzim zbog cga toliko pije da prolijeva neznam bi li toliko popio, moze li na to utjecati cdi koji stalno tuce u blokadu... bas se osjeti od starta do "krajnje" jer se nemoze razvrtiti u okretaje, mislim da bi to mogla biti tajna mog uspjeha :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju