Tehnički kutak > Tuning skutera
potrošnja goriva kod skutera
ivan007:
i onda zabri da ostali dio godine oni vama jebu majku sto neprestano radite guzvu kad vozite 50km/h i zblokirate traku pa vas svaki k**ra* mora prestizat........e u tom trnenu dobijem shizofreniu i teske napadaje nervoze i onda ostatak puta moram vozit brze neg inace zato sto sam se iza nekog jazavca vozio 50
Mrle Mrki:
najbolje je bilo kad me lik htio sa autom ostavit na semaforu, ja krenuo a on falio brzinu i ja proso ispred njega i lagano 40 km/h. j*** mi je sve po spisku, a nema me di prestic. predobro je bilo. :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
dhorvat:
--- Citat: Mrle Mrki - 05 Ožujak, 2009, 12:16:55 ---najbolje je bilo kad me lik htio sa autom ostavit na semaforu, ja krenuo a on falio brzinu i ja proso ispred njega i lagano 40 km/h. j*** mi je sve po spisku, a nema me di prestic. predobro je bilo. :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
Meni se u par navrata prije desilo da frajer vidi skuter prvi na semaforu i onda faca dođe sa strane sa nekom ljutom zvjeri (čitaj golf trojka nabrijani) u traku za desno i on bi napred pred mene i kolonu.
A ja ni pet ni šest nego fol gas i frajer se scimo i čeko celu kolonu dok se nije crveno ponovno upalilo :toothy12:
ivan007:
--- Citat: dhorvat - 05 Ožujak, 2009, 12:31:27 ---Meni se u par navrata prije desilo da frajer vidi skuter prvi na semaforu i onda faca dođe sa strane sa nekom ljutom zvjeri (čitaj golf trojka nabrijani) u traku za desno i on bi napred pred mene i kolonu.
A ja ni pet ni šest nego fol gas i frajer se scimo i čeko celu kolonu dok se nije crveno ponovno upalilo :toothy12:
--- Kraj citata ---
e da ima takvih manijaka kao svi smo budale sto cekamo on bi prvi i jos vidi skuter kao dobra prilika za ubacit se :blowjob1: al kad normalno stanes pred nekog sa skuter jel jbt nisam lud stajat u redu onda radje idem sa autom onda prvo likovi kolutaju ocima i jos necu ni pomislit sta sve ne al kad krknes full gas malo se iznenade :laughing7:
gun_rider:
da baš je lipo kad se neko nasere isprid mene, prvi na semaforu, otvori se zeleno i onda laganini 40km/h...dok uvati tih 40 miri se kalendarski...ja bi vas prvi pokupia sve odreda :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju