Općenito > Propisi

Policija me ulovila...help please!

<< < (11/13) > >>

Nikon:

--- Citat: kristijanSR70 - 02 Veljača, 2009, 21:44:29 ---Ja sam bez reg i kacige dobio 5000kn al sam je poslo na licu mjesta u 3 pm,odma zapisali sve i osli,zalio sam se da studiram,ma sve moguce i nemoguce,ajd preko kurc.. mi spuste na 3000kn,ja opet u murju,sranja,i spuste mi na 2000 i to sam platio,al kad tad cu im se osvetit,ta dva lika su mi istepla 2000kn,j#bo.. mogo sam kupit novi kit i multivar..sad nek me pipnu,nek pokusaju..za sve postoji zadnji put..

--- Kraj citata ---

sta su tebi panduri krivi sta si kreten i vozis neregan motor ... i onda uz to sta je neregan ides se pravit pametan bez kacige da te bolje zaustave....

Pupo:

--- Citat: kristijanSR70 - 02 Veljača, 2009, 21:44:29 ---Ja sam bez reg i kacige dobio 5000kn al sam je poslo na licu mjesta u 3 pm,odma zapisali sve i osli,zalio sam se da studiram,ma sve moguce i nemoguce,ajd preko kurc.. mi spuste na 3000kn,ja opet u murju,sranja,i spuste mi na 2000 i to sam platio,al kad tad cu im se osvetit,ta dva lika su mi istepla 2000kn,j#bo.. mogo sam kupit novi kit i multivar..sad nek me pipnu,nek pokusaju..za sve postoji zadnji put..

--- Kraj citata ---

Ovakvi su najbolji,
mjesto da s njima lijepo ti ih šalješ u pm, pa normalno da će ti skresat najveću kaznu. Pa nemožeš si gore napravit nego srati policajcu i slati ga u pm, a znaš da nemaš table ni kacige, a zaustavili su te zato što nemaš kacige.

Šta misliš što ćeš napraviti sljedeći put ako te zaustave bez tabli? Pa nema šanse da više smanjiš kaznu ili da ona bude "mala".

mrcina:
i što sad.
ne kukati nego pljuni u ruke, počni zarađivati i nemoj kukati kad napraviš sranje več šuti i plati jer si kriv.
a kad nisi kriv traži pravnu pomoč a ne se ovdi jadati jer ima jadnijih i od tebe.

ChRiStIaN:

--- Citat: mrcina - 03 Veljača, 2009, 17:41:46 ---i što sad.
ne kukati nego pljuni u ruke, počni zarađivati i nemoj kukati kad napraviš sranje več šuti i plati jer si kriv.
a kad nisi kriv traži pravnu pomoč a ne se ovdi jadati jer ima jadnijih i od tebe.

--- Kraj citata ---

to mene ide?

mrcina:
neznam tko je kažnjem i tko kuka da je kažnjen. ha kristijan. tko tu kuka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju