Općenito > Propisi

Policija me ulovila...help please!

<< < (3/13) > >>

pitaNS:

--- Citat: ChRiStIaN - 31 Siječanj, 2009, 20:43:00 ---
1. Onaj najstariji radar kaj iam gore za brzinu samo, nikakva snimka il bilo kaj s cim kasnije moze dokazat da ssam ja tolko vozio!
2. Nisam htio nist potpisat i rek osam mu to! No on mi je dao neke papire da potpisem koji nisu nikakvo priznjanje kako on veli, nego samo da sam preuzeo nekaj...mislim da me na prevaru i laz dobio da potpisem papire makar sam to odbijao cijelo vrijeme! Mogo mi je pricat kaj oce da je to kad se ne kuzim, al znam da sam mu jasno reko da necu 90 km/h potpisat sigurno!
3. Imo je vozacku...i Nije napiso kristian nego Kristijan sa J, i kazem mu a on onak meni i kaj sad? kaj hoces on meni prica i da to nije bitno  :dontknow:
4. Suda vise nema!!! To je najgore! zato kazem, moze mi rec da sam i 300 vozi o kad nema suda nit nista! Njegova rijec protiv moje, samo njegova kao vise vrijedi!  :dontknow:

--- Kraj citata ---

1. ok, znači nema čvrst dokaz da si vozio 90..nema slike - nema dokaz! ! !
2. nema veze i ako te uhvatio na foru da potpišeš, to na sudu ne prolazi...Bitno je da ti nisi hteo to da potpišeš jer si negirao tu brzinu....a to ako ti je on podvalio da potpišeš priznanje , to neće proći.... (ovde možeš da dodaš još, ako i oni budu nešto izmišljali (policija) da te je prisilio da potpišeš, povisio je ton na tebe, pretio itd itd da ne preterujemo)
3. to nema veze za ime
4. dobro ako nema suda....Sastavi jednu lepu pisanu žalbu, uredno sročenu i pošalji....Nije njihova vrednija od tvoje! ! !

neno20:
ma dajte ljudi može se žalit i mesiću,20 km preko ograničenja u naseljenom mjestu,može biti sretan da je samo toliko dobio,kod nas bi ostao i bez vozačke i sa povećom kaznom, zato prijatelju plati i drugi put pamet u glavu,nemožeš se sa rogatim bosti...

ChRiStIaN:
@ alfa - potpiso jesam nesto i to mi je dao u ruke! ja sam mu rek oda priznanje necu potpisat jer tolko nisam vozio, on mi je dao neku uplatnicu na 1000 kuna, zapisnik o brzini kretanja i obavezni prekrsajni nalog!

pitaNS:
najlakše je platiti....Žalbom ne može ništa izgubiti, ako mu ne prihvate žalbu opet mu ostaje tu kaznu da plati + sudski troškovi nešto sitno....

da mene pitaš...ja bi svakako probao sa žalbom! ! !

ChRiStIaN:

--- Citat: neno20 - 31 Siječanj, 2009, 20:51:16 ---ma dajte ljudi može se žalit i mesiću,20 km preko ograničenja u naseljenom mjestu,može biti sretan da je samo toliko dobio,kod nas bi ostao i bez vozačke i sa povećom kaznom, zato prijatelju plati i drugi put pamet u glavu,nemožeš se sa rogatim bosti...

--- Kraj citata ---

Kaj u drugom kraju hrvatske je i drugaciji zakon? daj molim te!

Vozio jesam prek al je toliko prek! platit cu onolko kolko sam vozio i trazit cu smanjenje kazne ak nemogu dobit da ne platim nista al 1000 kuan nedam!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju