Ostalo > Svijet računala i mobitela
Commodore ponovno na sceni!!!
neer:
ovaj gore se nesto uzivio...tvoj tata se natrosio para...ma de decki gameboy rules...sjecam se kad mi je stari kupio gameboy i ono povecalo sa svjetlom ..s kojim mozes igrati u mraku ..samo da usutim ... :laughing11:
pitaNS:
ja sam počeo s amigom500 (0.5 megabajta :laughing7:) neke 90.e godine...Al je to bilo uživancija, nisu me mogli odvojiti od kompjutera (golden axe, shadow dancer, bubble bobble... :toothy10: :toothy10:)
to su bile igrice....pa džojstik pao, sa mikroprekidačima-pa kad počne da pucketa....he,he
e onda sam uzeo proširenje na 1 megabajt (koja su to nezamisliva poređenja u odnosu na današnje konfiguracije) pa sam mogao i neke ''zahtevnije igrice'' pičiti koje su na 3-4 diskete!!!
replcnt:
ja sam počeo sa C64, i sad ga imam u kutiji, zatim sam dobio neki Cx crni isti ko komodore sam ljepši kao, onda sam dobio terminator-to su svi imali, pa sam dobio super nintendo i sate i sate proveo na donkey kongu i mario kart, cc, onda kad sam 97' dobio plejstejšn to je bilo UOOOOUUAA, prva igra gran turismo, i moja beba micko gto twin turbo :headbang: onda gt2, pa tekken 1,2,3, pffffffff, to i sad rasturam, onda je 2003 pao plejstejšn 2, tekken tag i 4, gran turismo 4, i naravno legendarni P.E.S aka Winning Eleven :headbang: :headbang:, i naravno multitab, pffffffff, ostalo da neprićam, naravno cjelo vrijeme sam igrao i kantera, i delte i quake2 na kompu.:headbang: kak, kak sam kreno na faks više neam vremena nit igram, zadnje sam igro ogame jebni zbog kojeg sam bio budan do 4 i ustajo u 6!! :hmh: :hmh: sad tu i tamo raspalim koju flash :toothy11: :toothy11:
jesam se napiso u qrac
!IMPACT!:
Commodore nis ne valja,glupa klasika sve sto imam za kazati
replcnt:
--- Citat: !IMPACT! - 10 Prosinac, 2007, 23:45:49 ---Commodore nis ne valja,glupa klasika sve sto imam za kazati
--- Kraj citata ---
bjaaaaaaažii baaaaa, bvaahahaha, sigurno si ispod 16 pa nisi na tom odrasto, pfffffff
komodor rula :headbang: :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju