Tehnički kutak > Tuning skutera
olaksavanje magneta !
RideRR4EveRR:
Znam da se tokari ;D nego me zanima što se točno smije skidat odnosno tokarit :dontknow: :icon_scratch:
black-rox:
Takve stvari sam ja radio na alternatoru od auta,ma to skoro pa ni ne osjetiš bolje je ali niš specijalno :hello:
Drnda:
evo primjer. magnet izgleda kao zvono kuplunga, njemu se ona vanjska strana lagano stanjiva, znaci skida se na tokarskom stroju vanjski dio magneta, ali odredjena debljina da ga nebi probili
hac:
--- Citat: black-rox - 30 Siječanj, 2009, 00:32:06 ---Takve stvari sam ja radio na alternatoru od auta,ma to skoro pa ni ne osjetiš bolje je ali niš specijalno :hello:
--- Kraj citata ---
pa ne možeš to uspoređivat,npr kad skineš 100 g rotacione mase sa radilice od yuga koja ima 12 kg i kad skineš 100 g sa radilice od roxa koja je teška 1,6 kg......naravno da se osjeti,bolji odziv na gas se dobije,lakše se karb poštela na prelazu iz lera u full gas
Chupsy:
ja na runneru 50 imam nekakav magnet koji nisam vidio niti na jednom piaggio skuteru dosad
od piaggio su obično si iz jednog komada ovaj ima otvore u krug, i izgleda lakše!
nemam niti jednu sliku, al magnet je lagan puno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju