Ostalo > Foto, video, music...

Malo ženskog umijeća u B kategoriji

<< < (3/7) > >>

Dirk23:
ma i ona na tehnicnom, direkt u rupu  :icon_biggrin:

RideRR4EveRR:
  :toothy9:  :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :icon_biggrin:  :toothy12:  meni najjača ona šta je mislila pored onih stupiča proč. E neče iči...  :toothy3:

Crazy Kuree:
muški da voze polako ko ženske i da ne piju nebi uopće bilo prometni, osobno sam se vozio s jednom koja tvrdi da zna vozit i parkira se krene u rikverc i udari u drugi auto parkiran  :laughing6: a nezna skoro ni jedna žena vozit tj posve nesigurne i uopće nemaju osjećaja ni za volan, ga , kvačilo a 99% ih nezna bočno parkirat

Drnda:

--- Citat: Crazy Kuree - 30 Siječanj, 2009, 00:38:15 ---muški da voze polako ko ženske i da ne piju nebi uopće bilo prometni, osobno sam se vozio s jednom koja tvrdi da zna vozit i parkira se krene u rikverc i udari u drugi auto parkiran  :laughing6: a nezna skoro ni jedna žena vozit tj posve nesigurne i uopće nemaju osjećaja ni za volan, ga , kvačilo a 99% ih nezna bočno parkirat

--- Kraj citata ---
vozio sam se sa jednom takvom i molio sam boga samo da me zivog iskrca... jbt ide ravno u rikverc jer bi trebala pratiti put, a ona na kraju ostane okoito na smjer tog puta :notworthy:

neno20:
šta se čudite ženama pa ja znam pun k muških koji su gori od žena

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju