Ostalo > Foto, video, music...
Malo ženskog umijeća u B kategoriji
Dirk23:
ma i ona na tehnicnom, direkt u rupu :icon_biggrin:
RideRR4EveRR:
:toothy9: :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :icon_biggrin: :toothy12: meni najjača ona šta je mislila pored onih stupiča proč. E neče iči... :toothy3:
Crazy Kuree:
muški da voze polako ko ženske i da ne piju nebi uopće bilo prometni, osobno sam se vozio s jednom koja tvrdi da zna vozit i parkira se krene u rikverc i udari u drugi auto parkiran :laughing6: a nezna skoro ni jedna žena vozit tj posve nesigurne i uopće nemaju osjećaja ni za volan, ga , kvačilo a 99% ih nezna bočno parkirat
Drnda:
--- Citat: Crazy Kuree - 30 Siječanj, 2009, 00:38:15 ---muški da voze polako ko ženske i da ne piju nebi uopće bilo prometni, osobno sam se vozio s jednom koja tvrdi da zna vozit i parkira se krene u rikverc i udari u drugi auto parkiran :laughing6: a nezna skoro ni jedna žena vozit tj posve nesigurne i uopće nemaju osjećaja ni za volan, ga , kvačilo a 99% ih nezna bočno parkirat
--- Kraj citata ---
vozio sam se sa jednom takvom i molio sam boga samo da me zivog iskrca... jbt ide ravno u rikverc jer bi trebala pratiti put, a ona na kraju ostane okoito na smjer tog puta :notworthy:
neno20:
šta se čudite ženama pa ja znam pun k muških koji su gori od žena
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju