Ostalo > Svijet računala i mobitela

logitech g25

<< < (7/8) > >>

exfreerider:

--- Citat: sven_sp180 - 31 Siječanj, 2009, 17:26:42 ---LFS i RBR? :toothy12:

--- Kraj citata ---

Kad to diplomiraš možeš reći da znaš voziti a ne NFS generacije :toothy9:

Pupo:

--- Citat: exfreerider - 31 Siječanj, 2009, 17:24:17 ---LFS i RBR nisu igre nego prave simulacije na kojima se može puno naućiti :frajer:

--- Kraj citata ---

A GT Legends, GTR, GTR-E? GTL je preteška igrica. A spomenut ću i formulu 99-02, sa svim dodatcima do zadnje sezone.

exfreerider:
Slažem se da su i to vrhunske simulacije čak sa fensy grafikom ali regirao sam na tvoj smijeh na gore dvije spomenute

Ajde javi vrijeme sa GTR-E sa Nordschlife sa Bmw Extreme? (PS poželjan) :frajer:

Pupo:

--- Citat: exfreerider - 02 Veljača, 2009, 22:49:54 ---Slažem se da su i to vrhunske simulacije čak sa fensy grafikom ali regirao sam na tvoj smijeh na gore dvije spomenute

Ajde javi vrijeme sa GTR-E sa Nordschlife sa Bmw Extreme? (PS poželjan) :frajer:

--- Kraj citata ---

To moraš svena pitat, ja sam samo uletio u raspravu, igrao sam malo GTL I GTE kodd frenda, prvo na momo racing force a kasnije na G25. Trenutno igram tocu 3 od zida do zida edicija  :toothy12: na tipkovnici ili malo vozim kosilice ili kartinge u Toca-i. A što karting ima lijep zvuk, čak se i reza vidi. Simulacije igra taj frend, sjećam se kada mu je iz Engleske stiglo poštom GT Legends.

White:
Ima frend vec oko 2god...platio je 900kn preko bug.hr nekog dilera tamo... :toothy3: Kod nas je ooko 1700....Ugl. zakon stvar kad se sudari ili pocenes skretat volan pruza otpor te je ko na pravom autu...Ako imate para kupite jel necete zažaliti. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju