Ostalo > Foto, video, music...

Radilica mi se skoro rastopila

<< < (8/12) > >>

charnel:

--- Citat: dhorvat - 29 Siječanj, 2009, 17:24:00 ---Ajde nek mi neko za ozbiljno kaže kak je to tu moglo pohrđavit?  :icon_scratch: Radilica je stara godinu dana. S druge strane to mi je dokaz da nije propišo semering, ali svejedno od kuda hrđa  :dontknow:

--- Kraj citata ---
vlaga  :)

robert:
kad bi ti stvarno crkla radilica onda bi nova bila skuplja nego tvoj kompletan rox vrjedi. majke mi to treba napraviti, preko 60000km na jadnom roxu

dhorvat:

--- Citat: charnel - 29 Siječanj, 2009, 17:29:50 ---
--- Citat: dhorvat - 29 Siječanj, 2009, 17:24:00 ---Ajde nek mi neko za ozbiljno kaže kak je to tu moglo pohrđavit?  :icon_scratch: Radilica je stara godinu dana. S druge strane to mi je dokaz da nije propišo semering, ali svejedno od kuda hrđa  :dontknow:

--- Kraj citata ---
vlaga  :)

--- Kraj citata ---

Majstore!  :notworthy:

Kak se toga nisam sjetio. Dihtung mi sj#ban i negdje "šprica" unutra  :toothy3:

gokiSP:

--- Citat: robert - 29 Siječanj, 2009, 17:45:12 ---kad bi ti stvarno crkla radilica onda bi nova bila skuplja nego tvoj kompletan rox vrjedi. majke mi to treba napraviti, preko 60000km na jadnom roxu
[/quoteja sam na runneru imao 50 tkm a uzo sam ga sa 9... :laughing7:
--- Kraj citata ---

charnel:

--- Citat: gokiSP - 29 Siječanj, 2009, 18:59:07 ---
--- Citat: robert - 29 Siječanj, 2009, 17:45:12 ---kad bi ti stvarno crkla radilica onda bi nova bila skuplja nego tvoj kompletan rox vrjedi. majke mi to treba napraviti, preko 60000km na jadnom roxu

--- Kraj citata ---
ja sam na runneru imao 50 tkm a uzo sam ga sa 9... :laughing7:

--- Kraj citata ---
pa imam ja prijatelja sa 80 000 na runneru, a imao je lik na libertiju 160 000 km..  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju