Ostalo > Foto, video, music...

Radilica mi se skoro rastopila

<< < (4/12) > >>

RideRR4EveRR:
Ovo još i ne izgleda tolko al šta sam viđo onak površinski više ko prah hrđa i full sjaji crvenkasto ko da je užareno... Da ti se tako stvorilo svi bi popuššili sigurno  :icon_thumright:  :frajer:

dhorvat:

--- Citat: RideRR4EveRR - 29 Siječanj, 2009, 12:40:02 ---Ovo još i ne izgleda tolko al šta sam viđo onak površinski više ko prah hrđa i full sjaji crvenkasto ko da je užareno... Da ti se tako stvorilo svi bi popuššili sigurno  :icon_thumright:  :frajer:

--- Kraj citata ---

Ma cilj mi je zajebancija, a ne omalovažavanje  :notworthy:

Dosadno je bilo pa eto, skupio sam par filmiće i slikica na jednu hrpu i otvorio temu  :laughing7:

A niko nije ni primjetio da se datumi na slikama baš i ne poklapaju sa jučerašnjim  :toothy12:

2TDottore:
ja sam odma primjetio da je datum na jednoj slici 22.1. al i bez tog sam znao da seruckas jer kad se motor pregrije malo se drugacija sranja dogode a ovo kaj si ti stavio je sprdacina teska.  :laughing6:

RideRR4EveRR:
Ja nit neznam koj je datum danas  :toothy3:

Bokygs:

--- Citat: dhorvat - 29 Siječanj, 2009, 12:32:09 ---Nije snijeg. Nisi ni blizu  :happy3:

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=70cf503c08d0cf87c08e8e7c0b366528

--- Kraj citata ---

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju