Ostalo > Foto, video, music...
Radilica mi se skoro rastopila
RideRR4EveRR:
Ovo još i ne izgleda tolko al šta sam viđo onak površinski više ko prah hrđa i full sjaji crvenkasto ko da je užareno... Da ti se tako stvorilo svi bi popuššili sigurno :icon_thumright: :frajer:
dhorvat:
--- Citat: RideRR4EveRR - 29 Siječanj, 2009, 12:40:02 ---Ovo još i ne izgleda tolko al šta sam viđo onak površinski više ko prah hrđa i full sjaji crvenkasto ko da je užareno... Da ti se tako stvorilo svi bi popuššili sigurno :icon_thumright: :frajer:
--- Kraj citata ---
Ma cilj mi je zajebancija, a ne omalovažavanje :notworthy:
Dosadno je bilo pa eto, skupio sam par filmiće i slikica na jednu hrpu i otvorio temu :laughing7:
A niko nije ni primjetio da se datumi na slikama baš i ne poklapaju sa jučerašnjim :toothy12:
2TDottore:
ja sam odma primjetio da je datum na jednoj slici 22.1. al i bez tog sam znao da seruckas jer kad se motor pregrije malo se drugacija sranja dogode a ovo kaj si ti stavio je sprdacina teska. :laughing6:
RideRR4EveRR:
Ja nit neznam koj je datum danas :toothy3:
Bokygs:
--- Citat: dhorvat - 29 Siječanj, 2009, 12:32:09 ---Nije snijeg. Nisi ni blizu :happy3:
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=70cf503c08d0cf87c08e8e7c0b366528
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju