Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner Pure Jet neće upaliti
n0n4m3:
imao prijatelj taj motor .. .sreca da ga se rjesio :toothy10:
on ga je naginjao u lijevu stranu kad nije htjeo upalit ... i uvik bi ga nekako upalio .. .znao se i na semaforu izgasit .. samo nagne ulijevo i upali .. drugacije nema sanse :toothy12:
Keky.sb:
imao pajdo takav problem sa pure jet-om. jednom je bila pumpa goriva, a jednom ajnšpric zaštopo.
Po?etnik:
da da i kad ga popravis jos ce 100 puta riknut... kad izgubi konttakt znaj da je riknuo ECU... ssad je minimalna steta karike
matas damir:
sa tim skuterom nikad nije bilo problema i sve je zamjenjeno na vrijeme i ovo je prvi puta da neće upaliti. Ima 35 000 kilometara tako da vaša teorija o pure jetu kod mene ne stoji.
Jedino nisam anlaser nikad promjenio. Svijećica ima možda 50 km, benzina je uvijek OMW100. Baterija nova.
Znači on vergla, ali nakon nekog vremena jako teško da uopće zavergla, kao da se magnet neće zavrtiti, ali prije nego se to desi radi normalno.
Scoot nema kurblu ;D
sven_vx:
tako je meni prije bilo sa ditechom,otisla mi je pumpa benza i zaribo je...verglo je do mile volje,i onda odjedamput teze vergla...imas tri opcije sta moze bit:injektori,pupma benza ili je zaribo.nesto od tog troje je sigurno :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju