Ostalo > Svijet računala i mobitela

Pad cjena amd-a :))

<< < (3/6) > >>

eladio:
 :toothy12:

Waynder:

--- Citat: 1VAN - 19 Srpanj, 2006, 21:03:36 --- :laughing9: :laughing9: :laughing6:

nadam se da se šališ :laughing7:

--- Kraj citata ---

celi profi biz svijet je na macovima...

ne znam kaj se tu ima mislit... si ti vidil mac os x...  kakvi windows vista lol....

eladio:
 :laughing6:

..oces reci cijeli jet set ?

:laughing6:

IT strucnjaci sigurno nisu  :glasses9:

1VAN:

--- Citat: Waynder - 20 Srpanj, 2006, 06:38:42 ---
--- Citat: 1VAN - 19 Srpanj, 2006, 21:03:36 --- :laughing9: :laughing9: :laughing6:

nadam se da se šališ :laughing7:

--- Kraj citata ---

celi profi biz svijet je na macovima...

ne znam kaj se tu ima mislit... si ti vidil mac os x...  kakvi windows vista lol....

--- Kraj citata ---

sinko to je za šminkiće...očeš da ti ja ovde napravim jednu konfiguraciju koja jede najjačeg imaca za doručak???

a ako baš očeš izgled....kupu alienware komp pa češ vidjet izgled.....ili si sam modaj komp...dodaj vodeno hlađenje i stuniraj windowse pa češ onda vidjeti mac!

Waynder:

--- Citat: 1VAN - 20 Srpanj, 2006, 14:43:15 ---
sinko to je za šminkiće...očeš da ti ja ovde napravim jednu konfiguraciju koja jede najjačeg imaca za doručak???

a ako baš očeš izgled....kupu alienware komp pa češ vidjet izgled.....ili si sam modaj komp...dodaj vodeno hlađenje i stuniraj windowse pa češ onda vidjeti mac!

--- Kraj citata ---

da... ILM radi sve animacijena PC-u? =)  kaj će njima šminka kad su u uredima =P

+

ti moraš nabrijat pc da ga usporediš sa serijskim macom? kaj ti više trebam reć =)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju