Ostalo > Foto, video, music...
novi motoric u garazi :)
benelli:
ljepo,nauci sto prije mjenjat brzine da ti to uzmes u ruke :icon_thumright:
PROOF:
ne vjerujem da ce to dat u ruke...jos nema 16 god za tvoju informaciju :) ali ko zna.....ja se nadam :)
Bruno1990:
prava zvijer...
ocekujemo te na kojem mitu s njim ( naravno kad naucis saltat :icon_thumright: )
PROOF:
reko mi dhorvat da ce mozda doc na ljeto sa ekipicom do vz-a..do onda cu naucit valjda :)
Rossi:
ma nema veze koliko imas godina...znam ja jednog malog on je sa 9 godina vozo po gradu motor od 900ccm ..za ne povjerovat...otac mu je inace sto se tice motora ..ludjak ...ono bas zaljubljenik...tako da je malog ucio od malena...mali danas ima 16 god i voza sve od 50 do 1000ccm ..cak i auta po gradu...ali nikad sudara ,pada nikad nista mali nije imo...inace mali je prvak BIH u kartingu od 2002 godine pa sve do 2008...u hr je bio na par kupova osvajo prva mjesta..cak i 2 zlatne kacige ima ..to je neka valjda psoebna nagrada...u evropi meni se cini da je 7 ili 8...prije 3 godine bio dobio poziv u skolu kartinga ni vise ni manje nego kod Michael Scumachera...za ne povjerovat...iso kod njega na razgovor ima snimano na kaseti...autogram sve ima mali....bio im uslov da napuste ovdje kucu i sve i da tamo zive ..sve bi im obezbjedio .....ali stari mu nije mogo napustit...nesto radi sestre i brata..sestra bolesna bila puno...brat imo problema nekakvih..a mali sam nije mogo.....steta za dijete samo kazem..sta se zna sta bi mogao bit jednog dana...makar u formulu indy je mogo ako nista vise eheh mozda je ko cuo za malog Armin Mujkanovic Racing Team :) ..ali dosta off i o malom...kawa je supeer ...svidja mi se boja :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju