Ostalo > Foto, video, music...
novi motoric u garazi :)
ChRiStIaN:
da je meni kawa takva :'(
Rossi:
--- Citat: dhorvat - 27 Siječanj, 2009, 20:22:24 ---
--- Citat: Drnda-1 - 27 Siječanj, 2009, 19:06:32 ---koji god sam motor vozio do nekih 6 k rpma je miran, ali iznad toga vec propinje treba snage za to drzati... zato prvo nauci na necem laksem i pazi kod saltanja u nizu da nebi naucio pravo znacenje rijeci drift...
--- Kraj citata ---
Točno to. U zavoju kad šaltaš u nižu i naglo pustiš kuplung, dosta jako cimne. Na ducatiju ti doslovce zablokira kotač pri šaltanju u nižu :angry7:
Opasan sport :toothy3:
Meni niš ne kliže kad šaltam u nižu na roxu. Same gas :toothy12:
--- Kraj citata ---
zato treba izbjegavat saltanje u krivinama...jer najcesce oni koji nemaju puno iskustva padaju tako..uvijek prije krivine saltat ili na izlazsku iz krivine ...ali bolje prije kad se usporava ...da prikocis malo i motorom...a ako ti je spor ulazak u krivinu posto si vratio nizu brzinu ..kad das gas motor doslovno poleti hehe :D ...samo kazem ono sto su mene ucili ,kako saltat i vozit ....sad mozda neko salta u pola krivine neznam :D ja se nebi usudio bas ...tek mozda kad naberm godine iskustva onda...
Biker(ss):
kume moj...puno ti sretnih kilometara....fala bogu ja znam mjenjat brzine :laughing7: i to ko prof...pa prof naući ko prof mjenjat brzine....ja sam naućio u 3 dana (svaki dan po 30 minuta)
dino gp1:
Dobar motor, mislim da će ti rox biti manje zanimljiv kada počneš voziti ninju :laughing7:
Drnda:
ja se na drift naucio na zongshenu preradi u cistokrvni SM, jbt, bilo krivina ili ravnina presaltaj u nizu i imas drift, i onda lijepo punim po pravcu i pred krivinu saltas nizu i obe kocnice tako da su ti svi udovi u pogonu :laughing7: ali zato uletis kao lud i izletis iz nje kao raketa...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju