Tehnički kutak > Styling skutera
Photoshop
sven_vx:
iskreno cu ti rec...meni su ovi skuteri sta si napravio gadni zbog odabira boja,daj napravi neki da to lici na nesto :dontknow:
speedburn2:
gle za prve slike nije lose al moras nauciti kako pofarbati skut da ta boja izgleda realno kuzis malo se vise igraj bojama uzmi jednu sliku i na njoj isprobavaj sve i svasta dok ne skuzis malo program, ako ti je goki poslao one tutoriale na njima imas objanjeno vecinu toga, pa lagano po njima probaj
hrca:
ovo je bolje nego ono od biker-a hh samo tako nastavi
Lazo:
Eo ovako, hvala na komentarima :icon_thumright:, znam da se odabir boja čini loš al mislim da bi dobro izgledalo da su boje puno realnije :help:, eo da keny napravi onog roxa u istim bojama izgledao bi 100x bolje :laughing7:, tek sam početnik u ps-u znači sinoć prvi puta uključio program pa će malo potrajat da boje budu realne :dontknow:, tutoriale mi goki još nije poslo :glasses2:, neznam al meni se ona boja na cagivi mito jako sviđa,a može se napravit takva i u stvarnosti :headbang:, a eo i pitanja: kako da stavim one trakice u boji na rub felge i kako da označim nešta što je okruglo da mi neispadne onak ko izrezano ( _-_ )
crogenie:
Eto, ne izgleda lose :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju