Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi mhr bigbore... 77 i 86ccm
Benjamin:
Za mene je plafon due+ preko toga nebi nikad isao..previse para a slaba korist..
Ja sretan sa slozenim trophyem...jos samo da dode ostatak djelova i avion...vozno za svaki dan..milijon kilometara mos nadrobiti..i nemoras puno serafati..
ichko:
Mene konkretno interesuje nesto da se moze koristiti,pa ne bas svakodnevno, al ne bas sad da mislim, e vozio sam ga prije 3 dana,ne smijem jos izgorit ce....Radi se o roxu i poder toga imao bi jos 2 motora, znaci nebi mi bio jedini ali ipak nebi ga htio samo provozati i iziviti se par puta,iapk nekad bi se i malo vise vozio,a opet ocu da bude sto jace, po ovome vidim da je due+ najjace sto za te potrebe moze biti jel, ima li nesto jos jace od toga....
Po?etnik:
mislim da se nikako ne isplati ic na to ... prakticki traje koliko na midrace-u razradnja pa ak se uspijes zadovoljit u to vrijeme onda ulupaj 3k eura
Benjamin:
Uzet due+...nardo ili neki slicni spuh..karb 21mm..radilica malossi HPC ili stage 6...struja moze ostat..naturpijat malo cilindar...duza getriba mozda oko 15%..multivar,delta,wingbell,kevlar remen,NGK svijecica... to bi ti bilo to uglanvom..mislim da sma vise manje sve nabrojao..i imas jeben set up...naranvo ak se postela sve kak spada..
ichko:
Pa opet kako rekoh nebi mi bio jedini motor pa bi ga redom vremenom polako radio,nebi imao naravno love za sve odjednom...Isao bi ja i na struju komplet drugu malossi....dal bi mozda isao jos veci karb.Mozda 24mm... htio bih izvuci sto vise snage ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju