Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi mhr bigbore... 77 i 86ccm
Rossi:
a koliko traje takav setup sa due+ i ovim sto je benjo nabrojo...hpc.21 karb i to....otprilike onako neka sredina i neki max koliko km ??
Benjamin:
Dosta dugo....dase recimo vrti na oko 11500okr...i s dobrim ulje..je taj setup vozan svaki dan skoro..samo treba pravilno zagrijavati i tak..cilindar je guseni..a klip je s jednom karikom ak se ne varam...
Ja mislim da bi klip trebao izdrzati 5000km sigurno...a trebao bi i vise..mozda na nekih 8000km promjeniti kariku jedino...
Dirk23:
Glupo pitanje, a mozda i nije, ali zasto, ne naprave, kit bb, midrace, ne high, mislim, da bi jako popularan bio, jer slagati high, se nikako ne isplati, a svi uvijek zele vise, tako da mi je to skroz nelogicno.
ichko:
pa negjde kad sam pitao neko mi rece za due+ na 5000km zamjenit karike a na 10000 provjerit i po potrebi zamjenit klip.....sad nista nijie 100% sigurno....opet kako se slozi i zagrijava i i vizi i cuva...nekom moze na 2000 da rikne a i prije
Benjamin:
Pa to kazem oko 5000km zamjena karika na 10 karike i vjerojanto klip...znaci ak je sve super postelano i ak se u tom intervalu mjenja onda mos s jendim cilindrom napraviti oko 30 000km sta je pun kufer i malo tko izvozi tolko..ja osobno znam jendu osobu koja je u full kratkom vremenu fakat izvozila hrpu km...mislim na Alfu...
Pa big bor se zove zato kaj ej velika kubikaza..klasika je 50 i 70ccm...a oov preko su vec teske modifikacije i tu obavezno treba siriti blokove jel je nemoguce priserafiti ciindar inace...a kad se jednom prosire nemoguce je vratiti na serijalu..ili manji kit...
Big bor zato kaj ima preko 80ccm kolko sam ja skuzio...tak da nemre bit midrace bb...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju