Tehnički kutak > Tuning skutera

Kakvu Gljvu stavit na Apriliu SR 150

<< < (4/5) > >>

gokiSP:
rolice 12.5, bijeli centralni i zelena federe na kvacilo i to ti je to, a gljivu mozes stavit isto jer drukcije je na big bore masini nego na 50ccm, ja sam imao na serijali dosta dugo i nista nece sjebat samo moras karb nastelat kako treba...

neer:

--- Citat: gokiSP - 26 Siječanj, 2009, 21:48:57 ---rolice 12.5, bijeli centralni i zelena federe na kvacilo i to ti je to, a gljivu mozes stavit isto jer drukcije je na big bore masini nego na 50ccm, ja sam imao na serijali dosta dugo i nista nece sjebat samo moras karb nastelat kako treba...

--- Kraj citata ---
jel isto moze i na sr 125 masinama  ili?? red sponge

gokiSP:
mozes, nece se nista dogodit... kazem ti ja sam imao dosta dugo vremena gljivu na serijali bas nista mu nije bilo, klip kad sam skinuo nije bio pojeden ili stopljen kako bi se moglo dogodit... ja sam dobio dosta bolji odaziv na gas sa gljivom i bio sam zadovoljan, a sta se tice zvuka jaci je ali ne toliko jer je to ipak big bore koji mora brujat tako da slobodno mozete bacit gljivu na njega... ja imam samo pozitivna iskustva s njom, od kad znam za sebe imam gljivu na skuteru i na naturpijanom i na serijali big bore i cak sam imao i nrg-u serijali gljivu i isto pozitivno iskustvo...

neer:
ne nisamj a pitao za gljivu vec za kombinaciju rolica,federcica i centralnog  koje si naveo gore jel moze na sr125 masinu.big bore je samo kubikaza manja

gokiSP:
a jbg sorry, ja se raspiso a ono nista... :angry7: :toothy12:  mislim da da, mozda eventualno malo lakse rolice ali mislim da je to to...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju