Tehnički kutak > Tuning skutera

Koja dizna na ovaj setup? + (rolice&oprugice)

<< < (2/4) > >>

Brla:
6,1 gram rolice  :toothy12: žute federe kvačila iz malossi pakiranja (najtvrđi su) i uzmi ljubičasti centralni pa probaš s njim.... a dizna... bilo bi dobro da se izvadi lulica pa prvo staviš neku veliku 85  ili još više dok ne trokira i onda smanjuješ dok ne dobiješ savršenu smjesu  :icon_thumright:

charnel:

--- Citat: gianelli - 26 Siječanj, 2009, 18:46:03 ---
--- Citat: Drnda-1 - 26 Siječanj, 2009, 18:35:10 ---pokusaj diznu oko 82, bijele federe na kuplung , ljubicasti centralni a valjcici mislim malo iznad 5 grama

--- Kraj citata ---
ja mislim da bi 80bila uredu kako je Početnik rekao, bijele oprugice i ljubicasti centralni su iz malossi pakiranja? bijele oprugice su najmekse ili najtvrdje? koliko je ljubicasti centralni meksi/tvrdji od srijskog?

--- Kraj citata ---

80-82 dizna, bijeli federi su srednji, ljub centralni je kao i serijski pa mozes ostavit njega, rolice od 5.5 ili 6.1

charnel:

--- Citat: Brla - 26 Siječanj, 2009, 18:49:51 ---6,1 gram rolice  :toothy12: žute federe kvačila iz malossi pakiranja (najtvrđi su) i uzmi ljubičasti centralni pa probaš s njim.... a dizna... bilo bi dobro da se izvadi lulica pa prvo staviš neku veliku 85  ili još više dok ne trokira i onda smanjuješ dok ne dobiješ savršenu smjesu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ne valjaju zuti po meni, nece bit dobar start, bijele nek stavi

Brla:
zašt nebi valjali žuti koji su najtvrđi  ??? pa nije to leovince jbt

charnel:

--- Citat: Brla - 26 Siječanj, 2009, 18:53:01 ---zašt nebi valjali žuti koji su najtvrđi  ??? pa nije to leovince jbt

--- Kraj citata ---
nemoj se uzrujavat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju