Tehnički kutak > Tuning skutera

stage6 novi kit!!!

<< < (3/7) > >>

hac:
bit če verzija i za pežo.........ima potencijala,samo rastežu sa puštanjem u prodaju........sad je zadnja vjest da če bit u prodaji ovo ljeto.vidjet če se........vjerovatno žele izbjeć situaciju u kojoj se našao malossi kad je izbacio mhr team bb,dosta loši su rezultati bili......... nekih 24 konja iz 86 ccm

NeoDJW:

--- Citat: hac - 26 Siječanj, 2009, 06:35:24 ---bit če verzija i za pežo.........ima potencijala,samo rastežu sa puštanjem u prodaju........sad je zadnja vjest da če bit u prodaji ovo ljeto.vidjet če se........vjerovatno žele izbjeć situaciju u kojoj se našao malossi kad je izbacio mhr team bb,dosta loši su rezultati bili......... nekih 24 konja iz 86 ccm

--- Kraj citata ---

Tako je to u ''modernom'' svijetu.... tako se svaki ''novi'' proizvod kao kasni se s ovim s onim,a samo izbjegavaju neizbjezno xD !

boleee:
da mi je ovo :notworthy:

area mf:
ja bi to kupio,vjerojatno hoću ako je HE midrace kit al nagodinu kad budem slagao novi setup,estetika je super al pitanje je kako u praksi šljaka..bumo vidjel

vpucko:

--- Citat: area mf - 26 Siječanj, 2009, 13:12:45 ---ja bi to kupio,vjerojatno hoću ako je HE midrace kit al nagodinu kad budem slagao novi setup,estetika je super al pitanje je kako u praksi šljaka..bumo vidjel

--- Kraj citata ---

na sta se ovo odnosi na kit ili tvoj motor ne kuzim?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju