Tehnički kutak > Tuning skutera

ima li čoka ¨?????????

<< < (2/3) > >>

AeRRox:
Ja imam problem sa pokretanjem masine sa anlaserom. Inace na kurblu uvijek pali iz prve, a kad stoji po nekoliko tjedana onda pali iz druge, uglavnom super pali na kurblu.

Ali anlaser nece da radi kako treba. Kad je vruc onda okrene iz prve, a nekad okrece dosta. I cesto mi nesto proklizuje kad pali, bas se cuje da proklizuje ( kuplung anlasera u minarellija??? ). Neki dan je samo vrtio u mjestu, a masinu nije vrtio.

Mr J:

--- Citat: AeRRox - 05 Veljača, 2007, 10:59:19 ---Ja imam problem sa pokretanjem masine sa anlaserom. Inace na kurblu uvijek pali iz prve, a kad stoji po nekoliko tjedana onda pali iz druge, uglavnom super pali na kurblu.

Ali anlaser nece da radi kako treba. Kad je vruc onda okrene iz prve, a nekad okrece dosta. I cesto mi nesto proklizuje kad pali, bas se cuje da proklizuje ( kuplung anlasera u minarellija??? ). Neki dan je samo vrtio u mjestu, a masinu nije vrtio.

--- Kraj citata ---

Ja bih rekao da ti je anlaser otisao... Ovako, od oka! Cetkice ili namotaji...

AeRRox:
Ma kakav anlaser, vrti se kao lud. Problem je u prijenosu sa anlasera na radilicu.

roby 71:
 ngk BR9ES je svijećica i to nova
na kurblu nema šanse da upali ujutro :dontknow:

evo danas je upalio odmah na starter
ali nisam čuo da je radio pod čokom :dontknow:

Mr J:

--- Citat: roby 71 - 05 Veljača, 2007, 20:35:18 --- ngk BR9ES je svijećica i to nova
na kurblu nema šanse da upali ujutro :dontknow:

evo danas je upalio odmah na starter
ali nisam čuo da je radio pod čokom :dontknow:

--- Kraj citata ---

Na kurblu palis bez gasa?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju