Tehnički kutak > Styling skutera
Velike muke malih majstora :)) Problem kod poliranja!
ZverkO:
uuuuuuuuuuuuuuuu ima tu jos smirglanja...brate slatki...
jos ti uzmi 2*1500 i 2*2000 pa predji i onda pastu...ili kredu....
sto vise smirglas to bolje..al ja sam puko ostalo mi dosta ogrebotina i niasm mogao vise smucilo mi se...tako da posle sezone icicemo opet na smirglanje...malo kosta a puno truda trazi i na kraju vrhunski izgled... :icon_biggrin:
grbi128:
potrosio sam samo pola papira 2000,nije mi se dalo vise a htio sam polirat...danas od 1 pa do 10 navecer sam radio bez prestanka...(stao sam bio oko 6 malo..)
edit: bokte dopizdilo vise stalno gore dole amo tamo,vidit cu kakvo ce bit po danu... ::) :angry9:
i jos me zivciralo kad sam poliro,svako malo nesto crno ostajalo(od krede)...a i kreda je sr*nje neko...
i nisam mogo dohvatit neka mjesta,sve sam iso na smirglanje(da sam kupio onu tekucinu bilo bi mi lakse sto puta jer sam ja do 9 dizo boju,i onda sat vremena glanco* pa poliro....
idem lec...crko sam :hello:
ZverkO:
ja sam iz 2 dana radio prvi dan od 1 do pola 4 sam skidao boju polse produzim do 9 sa smirglanjem i drugi dan od 8 ujutru do pola 2 popodne i sad sam kao gotov suta farbam copak i kurblu i kacim na skut...bice nekih slika valjda... :toothy12:
giannelli:
--- Citat: grbi128 - 30 Siječanj, 2009, 23:07:51 ---potrosio sam samo pola papira 2000,nije mi se dalo vise a htio sam polirat...danas od 1 pa do 10 navecer sam radio bez prestanka...(stao sam bio oko 6 malo..)
edit: bokte dopizdilo vise stalno gore dole amo tamo,vidit cu kakvo ce bit po danu... ::) :angry9:
i jos me zivciralo kad sam poliro,svako malo nesto crno ostajalo(od krede)...a i kreda je sr*nje neko...
i nisam mogo dohvatit neka mjesta,sve sam iso na smirglanje(da sam kupio onu tekucinu bilo bi mi lakse sto puta jer sam ja do 9 dizo boju,i onda sat vremena glanco* pa poliro....
idem lec...crko sam :hello:
--- Kraj citata ---
hehe ja sam svoje deklo polirao preko vikenda davno, al opet nisam zadovoljan na kraju bio, sad kad rjesim sve postale stvari na scoot-u uhvatit cu se posla i opet deklo polirat nanovo.
a to sto ostaje crno na kraju dok poliras je normalno, i meni je to sa pastom bilo, na kraju cistom krpom predes i normalno ostane iza.
ZverkO:
ljudi mozemo ga mi polirati sve dok ga ne istanjimo :toothy9:
moje se prepolovilo od kad sam ga poceo smirglati...
mada sam zakljucio da je bolje nesto drugo smirglati sem dekla :icon_biggrin:
tako da deklo ostade do pola zavrseno sutra jos pasta i caoooooooooooooooo
da te ne cujem :toothy12:
ja sam njega kupio a ne on mene :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju