Tehnički kutak > Styling skutera
Velike muke malih majstora :)) Problem kod poliranja!
3alfa3:
--- Citat: grbi128 - 27 Siječanj, 2009, 22:53:11 ---e da,ovo sam zaboravio rec...
vide sa forma je stavio onaj zicani nastavak(slicno ko u dimljacara :laughing6: -onaj sto ga zverko ima) na busilicu i svu boju skino,nije koristio kemikalije...tako da je po meni lakse busilicom malo proc i onda smirglat :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ma ni u ludilu sa zicanom cetkom. Ona skine boju, ali i toliko ohrapavi i osteti povrsinu koju se polira da treba 100 godina poslije smirglat da se uklone ostecenja. Svakako puno vise posla nego da se odma ide smirgl papirom.
Brusni papir itekako dobro skida boju, a sa dekla bi osobno skidao boju sa tekucinom i poslije smirglom po potrebi
grbi128:
sta jes jes,halavo je ispalo :)
ZverkO:
GRBI128 moze i busilicom al to je za one kretene ko sto sam ja ;D ;D samo stvarasju sebi vise posla....
Busilicom samo skidao farbu 2 ipo sati pri tome ogluveo do j*j* :toothy9: :toothy9:
3afa3
pa mislio sam polirkom i pastom posto mi stari radi poliranje auta pa onno mislio sma mu malo ukrasti paste...al videcu za tu plavu kredu... :headbang:
dok ne probam necu znati....
U SVAKO SLUCAJU HVALA!!! :laughing9:
zoki_NRG:
ja imam plavu kredu koju mozes na krpu namazat i rucno i bude super, a na busilicu ispadne normalno malo bolje...
ali kod mene, sto brze busilica radi to bolje...
ZverkO:
U slucaju da se odlucim rucno trljati sta je bolje ??
1. Da namazem na deklo??
??? ??? ??? ??? ???
2. Da namazem na krpu??
??? ??? ??? ??? ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju